Μασσαλία: Φορτηγάκι παρέσυρε μαθητές - 11 τραυματίες, ο ένας πιο σοβαρά
Το όχημα ήταν σταθμευμένο αλλά λύθηκε το χειρόφρενο και έπεσε πάνω σε παιδιά που μόλις είχαν επιστρέψει από εκδρομή🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ένα σοβαρό ατύχημα που μοιάζει πολύ με αυτό που σημειώθηκε τον Ιούλιο του 2025 στο Κολωνάκι, έγινε στη Μασσαλία, όπου φορτηγάκι παρέσυρε και τραυμάτισε έντεκα άτομα, εκ των οποίων τα εννιά είναι μαθητές και μαθήτριες που μόλις είχαν επιστρέψει από σχολική εκδρομή.
Σύμφωνα με τις πληροφορέις που μεταδίδουν γαλλικά ΜΜΕ, οδηγός είχε σταθμεύσει το φορτηγάκι σε δρόμο με κλίση για να κάνει παραδόσεις και για άγνωστο λόγο λύθηκε το χειρόφρενο.
Το όχημα άρχισε να κυλά προς το μέρος όπου βρίσκονταν δεκάδες παιδιά και οι συνοδοί τους και τελικά παρέσυρε 11 άτομα.

Τέσσερις μαθητές και τέσσερις μαθήτριες όπως επίσης δύο γυναίκες ηλικίας 27 και 40 ετών, πιθανότατα δασκάλες τους, τραυματίστηκαν ελαφρά ενώ πιο σοβαρά χτύπησε ένα αγόρι ηλικίας 8 ετών και νοσηλεύεται με πολλαπλά κατάγματα.
Οι Αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη ενώ υπέβαλαν σε εξετάσεις και αλκοτέστ τον οδηγό για να αποκλείσουν το ενδεχόμενο να είχε κάνει χρήση ουσιών ή να ήταν μεθυσμένος.
Όλες οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή: «Η Βρετανία στέλνει πολεμικό πλοίο στην Κύπρο» - Το Ιράν απειλεί τους Ευρωπαίους να μην εμπλακούν στον πόλεμο
Θες τραπεζικό λογαριασμό; Πλήρωσε: Έως και 341 εκατ. ευρώ πάνω τα έσοδα των τραπεζών
Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος: Οι δύο απαντήσεις που έγιναν viral
Συγκλονίζει ο Δημήτρης Ιτούδης: «Μια γυναίκα έχασε τη ζωή της από έκρηξη στα 700 μέτρα από το διαμέρισμά μου»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



