Νέος Κόσμος: Νεκρή γυναίκα από φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά της
Την βρήκαν νεκρή από τις αναθυμιάσεις🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τραγική κατάληξη είχε η φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα πολυκατοικίας σε συγκρότημα εργατικών κατοικιών στον Νέο Κόσμο. Μία ηλικιωμένη γυναίκα έχασε τη ζωή της από φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της Τετάρτης στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου, στο οποίο διέμενε επί της οδού Θεοκλήτου.
Οι πυροσβέστες και το προσωπικό του ΕΚΑΒ που έσπευσαν αμέσως στο σημείο ανέσυραν νεκρή από αναθυμιάσεις την ηλικιωμένη γυναίκα, που εντοπίστηκε στο σαλόνι του διαμερίσματος, το οποίο ήταν γεμάτο καπνό. Σύμφωνα με πληροφορίες η άτυχη γυναίκα περίπου ηλικίας 70 ετών μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Για την κατάσβεσή της επιχείρησαν έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα. Τα αίτια για την τραγωδία διερευνά το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής.
Επί ποδός οι νοσοκομειακοί γιατροί για τα σχέδια να μπουν ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες στο ΕΣΥ
Ενεργοποιήθηκε ο διαγωνισμός για τον τεχνικό σύμβουλο - Τα 62 εκατ. ευρώ και το στοίχημα του «επιτηρούμενου» ΟΣΕ
Η επικοινωνιακή συνάντηση Μητσοτάκη με «πρόθυμους», οι νέες «πόρτες» Γρατσία για λογαριασμό Καρυστιανού και ο Άδωνις ως «λαγός» του Plan B
Όσα συζητήθηκαν στη συνάντηση Μητσοτάκη με αγρότες - Τι θα κάνουν όσοι παραμένουν στα μπλόκα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



