Κώστας Πελετίδης: Ματαιώνεται το καρναβάλι της Πάτρας-Απόκριες τον ...Ιούνιο
Ο Κώστας Πελετίδης σχεδιάζει καλοκαιρινό καρναβάλι🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Δεν θα πραγματοποιηθούν οι καρναβαλικές εκδηλώσεις, την ευθύνη των οποίων έχει ο δήμος, ανακοίνωσε ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης.
Σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου, ο κ. Πελετίδης είπε ότι η απόφαση για ματαίωση των εκδηλώσεων προκαλεί πικρία και τόνισε ότι θα εξεταστεί το ενδεχόμενο να γίνει καλοκαιρινό καρναβάλι στα τέλη Ιουνίου. «Δεν θα ήθελα το παιδί μου να πάθει κάτι επειδή πήγε σε έναν χορό. Θα κάνουμε καλοκαιρινό καρναβάλι» τόνισε.
Ο δήμαρχος της Πάτρας προτίθεται να ζητήσει αποζημίωση από την κυβέρνηση για λογαριασμό των καταστηματαρχών και των καρναβαλιστών, των οποίων ανατράπηκε ο σχεδιασμός, ενώ επισήμανε ότι όποιες επιχειρήσεις κάνουν εκδηλώσεις θα αναλάβουν και την ευθύνη γι' αυτές.
Διαβάστε ακόμη
Το «δεν έχουμε άλλα» του Μητσοτάκη στους αγρότες, το άνοιγμα του Ανδρουλάκη στα αριστερά του και η υποτιμητική φράση της Καρυστιανού για τους υπόλοιπους συγγενείς
Ώρα μηδέν για τα μπλόκα των αγροτών - Τι θα ζητήσουν σήμερα από τον Μητσοτάκη
«Σαν ταινία φρίκης»: Τραγικός ο απολογισμός μετά τον εκτροχιασμό τρένων στην Ισπανία - Αυξήθηκαν στους 39 οι νεκροί, δεκάδες οι σοβαρά τραυματίες
Η νέα απειλή Τραμπ για δασμούς, η απάντηση των Ευρωπαίων και οι ισορροπίες στη… γειτονιά - Τα νέα δεδομένα «διαβάζει» η Αθήνα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




