Αστυνομικός... φύλαγε πρώην υπουργό μαζί με τη φίλη του και την πυροβόλησε κατά λάθος
Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Αγία Βαρβάρα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε από το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ο αστυνομικός του Αστυνομικού Τμήματος Αγίας Βαρβάρας, ο οποίος πυροβόλησε τα ξημερώματα του Σαββάτου γυναίκα, κατά τη διάρκεια της βάρδιάς του στη φύλαξη του σπιτιού της πρώην υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνας Παπακώστα, στην Αγία Βαρβάρα.
Όλα ξεκίνησαν από την απίστευτη ιδέα του αστυνομικού να φωνάξει για… παρέα μία φίλη του στη βάρδιά του. Ο 50χρονος αστυνομικός έβαλε τη φίλη του μέσα στο υπηρεσιακό αυτοκίνητο, το οποίο ήταν παρκαρισμένο έξω από το σπίτι της πρώην υπουργού.
Κάποια στιγμή, σύμφωνα με μία εκδοχή, εκεί που συζητούσαν περί ανέμων και υδάτων έβγαλε το υπηρεσιακό του όπλο, που μάλλον δεν θυμόταν ότι είχε σφαίρα στη θαλάμη. Από λάθος εκπυρσοκρότησε και έτσι τραυμάτισε τη γυναίκα στο πόδι.
Η 47χρονη μεταφέρθηκε από τον γιο της στο Θριάσιο Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται, ενώ σε βάρος του υπαρχιφύλακα που τέθηκε σε διαθεσιμότητα, διατάχθηκε ΕΔΕ και την προανάκριση και τον σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος του την έχει αναλάβει το Εσωτερικών Υποθέσεων.
Ανατροπή με τον θάνατο της Ελένης Παπαδοπούλου: Συνελήφθη ο γιος της - Η μαρτυρία-«κλειδί»
Ρεβεγιόν στα μπλόκα: Συνεχίζουν τον αγώνα οι αγρότες - Στήριξη από πολίτες, καταγγελίες για πιέσεις
Τραγωδία στη Ροδόπη: Νεκρό 7χρονο παιδί από φωτιά στο σπίτι του - Στο νοσοκομείο το αδελφάκι του
Axios: Τραμπ και Ζελένσκι θα συναντηθούν στις ΗΠΑ την Κυριακή
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



