«Με το μάτι γαρίδα»: Ο Λευτέρης Λαζάρου μαγειρεύει διαδικτυακά
Θαλασσινές συνταγές με τη ματιά του σπουδαίου και πολύ αγαπητού σεφ σας περιμένουν στο νέο κανάλι του στο YouTube, στο Facebook και στο Instagram🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Η ιδέα προέκυψε τον Μάιο, μετά το πρώτο lockdown. Τότε ήταν που ο Λευτέρης Λαζάρου πήρε την απόφαση να μοιραστεί μέσα από τα social media τις συνταγές και τις γνώσεις του για τα ψάρια και τα θαλασσινά, τους απόλυτους πρωταγωνιστές της κουζίνας του. «Βρισκόμαστε και πάλι σε απόσταση. Όμως, θα έρθουμε πιο κοντά, γιατί η αγάπη για τη μαγειρική, η φροντίδα για τους ανθρώπους κι ένα τραπέζι με ωραίες γεύσεις μας ενώνει» έγραψε στο λογαριασμό του στο facebook.
Το «Με το μάτι γαρίδα» του σεφ και ιδιοκτήτη του Βαρούλκου ‒του εμβληματικού ελληνικού εστιατορίου του Πειραιά, η ιστορία του οποίου ξεπερνάει τα τριάντα χρόνια‒ ο οποίος έχει στο σεντούκι του αμέτρητες συνταγές, κάνει πρεμιέρα αυτή την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου στο νέο του κανάλι στο YouTube και στις ιστοσελίδες του στο Facebook και στο Ιnstagram. Μια που ήδη στραφήκαμε στο σπιτικό φαγητό, αναθερμαίνοντας τη σχέση μας με τα τηγάνια και τις κατσαρόλες, είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να συντονιστούμε σε θαλασσινή συχνότητα και να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό, βασισμένο σε ελληνικά προϊόντα που μπορεί κανείς να βρει εύκολα.
Δυστοπικό μέλλον λόγω... κλιματικής αλλαγής: Αύξηση θερμοκρασίας και προβλήματα στην παραγωγή τροφίμων προβλέπουν οι επιστήμονες
Νίκος Μιχαλολιάκος: Ασκήθηκε έφεση κατά του βουλεύματος που τον αποφυλάκισε
Ράμα στην Αθήνα: Αντιδράσεις για την προεκλογική φιέστα - Η πρόθεση της κυβέρνησης
«Ακυρώστε την απογείωση»: Η ανατριχιαστική στιγμή που κυβερνήτης ειδοποιείται για την απειλή βόμβας στο αεροσκάφος
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr