BBQ - Το κόλπο για να μην καίγονται τα ξύλινα καλαμάκια
Όταν θέλετε να ψήσετε σουβλάκια με κρέας, λουκάνικα, λαχανικά ή θαλασσινά στα κάρβουνα ή στο γκριλ, υπάρχει ένα κολπάκι που θα συμβάλει στο να μην «αρπάξουν», μαυρίσουν και ξεφλουδίσουν τα ξύλινα καλαμάκια:
Πριν περάσετε τα υλικά για να φτιάξετε τα σουβλάκια σας, βάλτε τα ξυλάκια σε ένα δοχείο με νερό για περίπου 20?-25'. Θα «ποτίσουν» υγρασία και αυτό θα τα βοηθήσει να μην καούν παρά τις υψηλές θερμοκρασίες.
Περισσότερα tips εδώ.
Διαβάστε ακόμη
Το Ισραήλ δεν ανοίγει τα χαρτιά του και η ανησυχία εντείνεται: Οι πιθανές ημερομηνίες επίθεσης, τα σενάρια και η στάση του Ιράν
Ζαλίζουν ακόμα τα ύψη των κτιρίων: Πόλεμος ανακοινώσεων - Γιατί αρχιτέκτονες προειδοποιούν για το κέντρο της Αθήνας
«Πήγε τουλάχιστον 15 φορές στις Αρχές, τη σκότωσε με 60 μαχαιριές»: Συγκλονίζει μητέρα της Βάιας που δολοφονήθηκε το 2018
Φώτης Ιωαννίδης: «Θα κινηθώ νομικά εναντίον όσων προσπάθησαν να σπιλώσουν το όνομά μου»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr