BBQ - Το κόλπο για να μην καίγονται τα ξύλινα καλαμάκια

Όταν θέλετε να ψήσετε σουβλάκια με κρέας, λουκάνικα, λαχανικά ή θαλασσινά στα κάρβουνα ή στο γκριλ, υπάρχει ένα κολπάκι που θα συμβάλει στο να μην «αρπάξουν», μαυρίσουν και ξεφλουδίσουν τα ξύλινα καλαμάκια:
Πριν περάσετε τα υλικά για να φτιάξετε τα σουβλάκια σας, βάλτε τα ξυλάκια σε ένα δοχείο με νερό για περίπου 20?-25'. Θα «ποτίσουν» υγρασία και αυτό θα τα βοηθήσει να μην καούν παρά τις υψηλές θερμοκρασίες.
Περισσότερα tips εδώ.
Διαβάστε ακόμη
Ώρα αποφάσεων για τους αγρότες - Τι θα κάνει η κυβέρνηση
Το κρίσιμο πρώτο εξάμηνο του 2026: Τι θα γίνει σε ελληνοτουρκικά και Ανατολική Μεσόγειο
Όλο και πιο ακριβά τα φάρμακα: Στο 1 δις ευρώ θα φτάσει η συμμετοχή των ασθενών έως το 2028 – Τι έδειξε μελέτη
Το στραβοπάτημα της κυβέρνησης στους αγρότες, ο Μυλωνάκης που υποφέρει από αμνησία και ο ευρωβουλευτής Παππάς που γρονθοκόπησε δημοσιογράφο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




