Συμβουλές και tips - Τι κάνετε, αν τελείωσε το αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Πολλές είναι οι συνταγές στα γιορτινά μας ζυμώματα που στα υλικά τους περιέχουν αλεύρι που φουρκώνει μόνο του ή αλλιώς φαρίνα. Το αλεύρι αυτό βοηθάει στο εύκολο φούσκωμα των ζυμών, καθώς εμπεριέχει ήδη ενσωματωμένα στη σύνθεσή του τα διογκωτικά που χρειάζονται.
Ωστόσο αν στο δικό σας ντουλάπι την ώρα που εκτελείται τη συνταγή ανακαλύψετε ότι υπάρχει μόνο αλεύρι για όλες τις χρήσεις -το πιο συνηθισμένο αλεύρι που βρίσκεται σχεδόν σε όλες τις κουζίνες- υπάρχει λύση να συνεχίσετε την παρασκευή σας. Θα πρέπει να του προσθέσετε εσείς τη διογκωτική ύλη, δηλαδή μπέικιν πάουντερ ή μαγειρική σόδα.
Για να δείτε σε ποια αναλογία χρησιμοποιείται το μπέικιν πάουντερ και τη μαγειρική σόδα, αλλά και πώς να τα ενεργοποιήσετε πατήστε εδώ.
Παγκόσμιος θρήνος για τη συντριβή του αεροσκάφους της Air India: Τουλάχιστον 290 νεκροί - Τα πρώτα λόγια του μοναδικού επιζώντα
Για 6η ημέρα χάος στο Λος Άντζελες: Ο Τραμπ έβαλε τους πεζοναύτες να κάνουν ασκήσεις σε στρατιωτική βάση
Προανακριτική για τα Τέμπη: Τι περιμένει η κυβέρνηση από την ψηφοφορία και τι ακολουθεί
Ο JoDi ενοχλεί και βάζει φωτιά στις βολικές σιωπές: Παλαιστίνη, Τέμπη, απειλές - Το κόστος της έκφρασης
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr