Ενότητες στο άρθρο: 📌 Το κόλπο για να τρίψετε ευκολότερα ημίσκληρα τυριά
Συμβουλές και tips - Πώς να τρίψετε ημίσκληρα τυριά χωρίς να κολλήσουν στον τρίφτη
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό
Το τρίψιμο του κασεριού, της φρέσκιας μοτσαρέλας, της φοντίνας, του Havarti και άλλων ημίσκληρων ή μαλακών τυριών μπορεί να αποδειχθεί μπελάς: να αφήσει έναν τρίφτη χάλια και ένα τυρί διαλυμένο.
Το κόλπο για να τρίψετε ευκολότερα ημίσκληρα τυριά
Κάντε την άχαρη εργασία πιο απλή δοκιμάζοντας το εξής: Πριν βάλετε το ημίσκληρο ή μαλακό τυρί σε τρίφτη για να αρχίσετε το τρίψιμο, τοποθετήστε το στην κατάψυξη, για 25-30 λεπτά. Το τυρί θα κρυώσει και θα σφίξει, έτσι θα το σύρετε εύκολα πάνω από τις κοφτερές τρύπες με αποτέλεσμα να βγαίνει καλύτερα το τρίμμα χωρίς να λιώνει και να κολλάει το μισό τυρί πάνω στον τρίφτη.
Το δε πλύσιμο του τρίφτη θα γίνει και αυτό ευκολότερο.
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
Διαβάστε ακόμη
Ασκήσεις ισορροπίας στη... γειτονιά: Τι λέει η Αθήνα για την άφιξη Ράμα και το ραντεβού Μητσοτάκη - Ερντογάν
Όλα τα βλέμματα στραμμένα στις 13 Μαΐου! Ποια θέματα θα συζητηθούν στη συνάντηση Ερντογάν-Μητσοτάκη;
Μύκονος: Βία, κλοπές και παράνομη εργασία συνθέτουν το παζλ της παραβατικότητας - Τι καταγγέλλουν φορείς
Στα κάγκελα ιδιοκτήτες και μηχανικοί για το πιστοποιητικό αντιπυρικής προστασίας: «Θα φάμε ξύλο, ανεφάρμοστα τα μέτρα, όλοι θα είναι παράνομοι»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr