Εστιατόριο στη Μπανγκοκ μαγειρεύει την ίδια σούπα στα ίδια κατσαρολικά επί 45 χρόνια
Έχε διθυραμβικές κριτικές🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Η Μπανγκόκ θεωρείται από πολλούς ένας γαστρονομικός παράδεισος, καθώς με περισσότερα από 320.000 εστιατόρια προσφέρει άφθονες επιλογές στους επισκέπτες.
Τα φώτα, ωστόσο, έχει συγκεντρώσει το Wattana Panich, ένα οικογενειακό εστιατόριο στη γειτονιά Ekkamai που σερβίρει την ίδια σούπα εδώ και περίπου 50 χρόνια.
Η συνταγή και η μέθοδος
Το συγκεκριμένο πιάτο που είναι και το πιο δημοφιλές του εστιατορίου περιλαμβάνει βραστό και ωμό μοσχαρίσιο κρέας, πατσά, σκόρδο, κανέλα, μαύρο πιπέρι, ρίζα κόλιαντρου και δώδεκα κινεζικά βότανα. Ο ζωμός βράζεται, αποθηκεύεται στο ψυγείο, και χρησιμοποιείται την επόμενη ημέρα.
«Ο ζωμός διατηρείται και μαγειρεύεται για 45 χρόνια, δίνοντάς μια μοναδική γεύση και άρωμα», σχολίασε ο ιδιοκτήτης.
Η μέθοδος αυτή είναι γνωστή ως αέναο βράσιμο και, όπως φαίνεται και από τις διθυραμβικές κριτικές που έχει το συγκεκριμένο πιάτο, κάνει πραγματικά τη διαφορά.
Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης αποκάλυψε ότι όχι μόνο χρησιμοποιούν την ίδια συνταγή επί 45χρόνια αλλά τη μαγειρεύουν στα ίδια μαγειρικά σκεύη. Ωστόσο, έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι τα πλένονται προσεκτικά κάθε βράδυ.
«Πολλοί πιστεύουν ότι η κατσαρόλα δεν καθαρίζεται ποτέ, αλλά την καθαρίζουμε κάθε βράδυ», είπε χαρακτηριστικά.
Σε τροχιά γενικευμένων κινητοποιήσεων οι αγρότες σε όλη τη χώρα - Εντείνεται η πίεση στο κυβερνητικό επιτελείο
Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: Πώς ήρθε στο προσκήνιο ο ανιψιός για ηθική αυτουργία - Στη Βούλα οι συλλήψεις
Σε επτά κλινικές στην Ελλάδα το σπέρμα του δότη με το «γονίδιο του καρκίνου» - Τι είχε εντοπίσει γιατρός το 2020
Δικαστικός κλητήρας επέδωσε αγωγή για χρέη σε αγρότη στο μπλόκο των Πράσινων Φαναριών
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



