Travel Cuisine: Nέο περιοδικό βιωματικών εμπειριών φιλοξενίας και γαστρονομίας
Ολοκαίνουρια έκδοση με premium περιεχόμενο για τον τουρισμό και τη γαστρονομία της Ελλάδας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Το Travel Cuisine είναι ολοκαίνουριο περιοδικό με premium περιεχόμενο για τον τουρισμό και τη γαστρονομία της Ελλάδας, που απευθύνεται σε επιχειρηματίες φιλοξενίας και εστίασης, αλλά και σε όσους ταξιδιώτες επιθυμούν να ζήσουν τη δυναμική της ελληνικής φιλοξενίας και να γνωρίσουν τον πλούτο της γαστρονομίας της.
Οι Hospitality Ambassadeurs, εταιρεία που προσφέρει υπηρεσίες copywriting και consulting σε ξενοδοχεία και εστιατόρια, εγκαινιάζουν τη νέα, premium ελληνοαγγλική έκδοση σε συνεργασία με την εταιρεία Grafima Print που δραστηριοποιείται στον χώρο της διαφήμισης, του marketing και των εκδόσεων.
Kαλώς ήρθες στον έντυπο και ψηφιακό κόσμο του Τravel Cuisine
To Τravel Cuisine γεννήθηκε από ανήσυχους επαγγελματίες του τουρισμού με σκοπό να καλοσωρίσουν ταξιδιώτες από όλα τα μήκη και πλάτη της γης, μεταφέροντας εικόνες, γεύσεις και μνήμες της Ελλάδας, ένα κράμα βιωματικών εμπειριών γεύσης και απαράμιλλης, διαχρονικής φιλοξενίας, όπου πρώτα εξερευνάς και μετά ανακαλύπτεις. Η τριμηνιαία έκδοση (άνοιξη, καλοκαίρι, χειμώνας) του Travel Cuisine σε προσκαλεί σε ένα ταξίδι με προορισμό το διαχρονικό, το ανεξερεύνητο και την τοποκεντρική πλευρά της ζωής.
Περιεχόμενο
Οι σελίδες του περιοδικού Travel Cuisine περιλαμβάνουν:
Food for the Soul: Περιπλανήσεις στον ελλαδικό καμβά του πολιτισμού και της γαστρονομίας
The V-Experiment: Πρωτοποριακό podcast show στο Youtube με την υπογραφή της Hospitality Perception
The Butler did it: Ιστορίες φιλοξενίας από τη διεθνή ποπ μουσική σκηνή έως τα γήπεδα του NBA
The Food Bible: Συνταγές μοντέρνας ελληνικής γαστρονομίας
Art & Deco: Η διαχρονικότητα και κομψότητα της τέχνης στην υπηρεσία της αυθεντικής φιλοξενίας
Hospitality Flair: Η επιτομή του καλωσορίσματος
Κρασί: Στην «Ύψιστη» Γουλιά
The exclusives collection: Προσωποποιημένες εμπειρίες lifestyle
The Chef’s Table Πετυχημένα brands των κλάδων εστίασης και φιλοξενίας ανά την Ελλάδα, φιλοξενούν το Travel Cuisine, το οποίο υιοθετώντας μία ολιστική διαφημιστική προσέγγιση, ενδυναμώνει την αναγνωρισιμότητα της επιχείρησής σου.
Σημεία Διαμονής
Το περιοδικό διατίθεται κατ’ αποκλειστικότητα:
- Varoulko Seaside Restaurant
- Nammos Hotel & Restaurant Mykonos
- Μilos Cove Inception Resort
- Όμιλος Καστελόριζο (Kastelorizo, Ramino, Ορίζοντες Λυκαβηττού, Ρακί Μεζέ,
- Όμικρον Μεζέ, K Grill, Mezze Γλυφάδα,
- Mezze Athens, Ζουμπουρλού
- Kiku Athens
- Kiku Mykonos
- Αthens Was Design Hotel
- Cavo Tagoo Mykonos
- Moon & Stars Αthens
- London Hotel Αthens
- ΥeeOn Living-Well Boutique City Hotel Γύθειο
- Athens Coast Hotel Glyfada
- Ikion Eco Boutique Hotel
- Sense Modern Greek Cuisine
- Maiami- Seafood restaurant
- Tokyo Joe Mykonos
- Zuma Restaurants-Contemporary Japanese Cuisine
- Nostos Sea Food Experience
- Siparos, Seaside Restaurant
- Κτήμα Άλφα
- M-eating
- Gastronomy Essentials- Σεμινάρια γαστρονομίας & εκπαίδευσης
- Scorpios
- Marinos Kosmas Pastry & Bakery
Info ΕΚΔΟΤΗΣ: GRAFIMA S.A. | Λεωφ. Ελευθερίας 29, 17455 Άλιμος | Τ. 210-7251600 | [email protected]
Η επίθεση των γαλάζιων βουλευτών κατά του ΥΠΑΑΤ για το «Μέτρο 23», το φρέσκο γάλα του Σαμαρά ο Νικολόπουλος που στέκεται πίσω από τον Σαμαρά
Πώς «διαβάζει» η κυβέρνηση το τοπίο και γιατί έρχονται νέα… γαλάζια ραντεβού
Όπου φύγει φύγει οι εργαζόμενοι στο ΕΣΥ: Αδειάζουν τα νοσοκομεία - «Έχουμε εξοπλισμό, δεν έχουμε χέρια»
Τριπλάσιοι φόροι στα ακίνητα από το 2027: Τι φέρνει το νέο Τέλος Τοπικής Ανάπτυξης
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




