Συμβουλές και tips - Το κόλπο για να μην κολλάει το ψητό ψάρι στη σχάρα
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Το ψήσιμο ψαριού στη σχάρα είναι αγαπημένη καλοκαιρινή συνήθεια, καθώς τα ψητά ψαράκια είναι γευστικά, ελαφριά και υγιεινά, ενώ τα πάνε περίφημα με το ούζο. Το πρόβλημα είναι ότι κάποιες φορές η πέτσα κολλάει στη σχάρα και το ψάρι διαλύεται καθώς πας να το γυρίσεις ή να το σερβίρεις. Ευτυχώς υπάρχει ένας απλός, φυσικός τρόπος να αποφύγεις τη ...διάλυση του ψαριού προσθέτοντας ταυτόχρονα λεμονάτο άρωμα στη ζουμερή του σάρκα.
Ακούμπησε το ψάρι σε φέτες λεμονιού
Πριν βάλεις το ψάρι στη σχάρα, κόψε μερικές λεπτές φέτες λεμονιού με τη φλούδα. Στρώσε τις στο σημείο της σχάρας που θα τοποθετήσεις το ψάρι. Έπειτα ακούμπησε το ψάρι επάνω τους. Οι φέτες λεμονιού λειτουργούν σαν προστατευτικό ανάμεσα στην πέτσα και το καυτό μέταλλο, αποτρέποντας το κόλλημα. Έτσι, το ψάρι ψήνεται σωστά, παραμένει ακέραιο και αποκτά μια φίνα, δροσερή, λεμονάτη γεύση, που ταιριάζει τέλεια με την υφή και τη φρεσκάδα του -και με το λαδολέμονο που παραδοσιακά το συνοδεύει.
Μητσοτάκης: Τα 6 μέτρα για το στεγαστικό - Ποιοι θα έχουν επιστροφή δύο ενοικίων, οι νέοι περιορισμοί σε Airbnb
Ηλεκτρικός: Κλειστός και απόψε ο σταθμός «Βικτώρια» - Προβληματισμός από τα συνεχή μπλακ άουτ στη γραμμή 3
Χάος στο Μεξικό: Βουλευτές πιάστηκαν στα χέρια μέσα στο Κογκρέσο - Το απίστευτο βίντεο
Συναγερμός στο Ιράκ: Ο Τίγρης ποταμός κινδυνεύει με ερημοποίηση - «Χωρίς νερό, δεν υπάρχει ζωή»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



