Gigifiogos: Σήμερα το βράδυ στο Περιστέρι γίνεται... του σούσι
O σεφ Σταμάτης Τσίλιας θα βρίσκεται πίσω από τη μπάρα του δραστήριου wine bistro φτιάχνοντας ιαπωνικά ρολάκια και όχι μόνο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Έχουν ήδη διοργανωθεί αρκετές ενδιαφέρουσες γευσιγνωσίες αφιερωμένες σε ελληνικά οινοποιεία στο Gigifiogos. Τώρα το oινο-κεντρικό μπιστρό του Περιστερίου με τη γοητευτική θεατρική ατμόσφαιρα εγκαινιάζει μια σειρά από εκδηλώσεις που θα αποτυπώνουν με διαφορετικούς τρόπους τη σχέση της γεύσης και του κρασιού. Η αρχή γίνεται την Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου, με καλεσμένο τον Σταμάτη Τσίλια, έναν σεφ που ασχολείται επί χρόνια με την ασιατική κουζίνα, ο οποίος θα βρίσκεται πίσω από την μπάρα του μαγαζιού της Κώστα Βάρναλη, συνδυάζοντας θαλασσινά, φρούτα και λαχανικά, σάλτσες και πικάντικες μαγιονέζες σε τέσσερα inside out rolls και συμπληρώνοντας το κουαρτέτο με μια πικάνια tataki. Ο σομελιέ του χώρου Βασίλης Παπαδόπουλος θα αναλάβει να συνοδεύσει το σούσι με τα κατάλληλα κρασιά και η ομάδα της κονσόλας του Gigifiogos τη μουσική επένδυση της βραδιάς.
Gigifioggos Κώστα Βάρναλη 16, Περιστέρι, τηλ. 6977655507
«Η πρόταση εκεχειρίας απέχει μακράν από τις απαιτήσεις μας» - Νέα πυρά Νετανιάχου στη Χαμάς, ενώ η επιχείρηση στη Γάζα εντείνεται
Έρχεται τετραήμερο κακοκαιρίας με... αφρικανική σκόνη - Ποιες περιοχές θα πλήξουν τα φαινόμενα
Συγκλονίζει η μητέρα του βρέφους που πέθανε ξαφνικά στη Θήβα: «Έχει φύγει ένα κομμάτι μας»
Μία ντροπιαστική παράδοση αναβίωσε γυναίκα στην Κίνα: Απήγαγε κοριτσάκι για να το μεγαλώσει ως τέλεια σύζυγο για τον γιο της
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr