Τα ποπ κορν έβαλαν... φωτιά στο Εμπορικό Κέντρο Odeon
Η μηχανή βρισκόταν στο κυλικείο του τρίτου ορόφου και η φωτιά κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική. Το περιστατικό σημειώθηκε στις 17.10.
Αναστάτωση προκλήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στους κινηματογράφους οι οποίοι βρίσκονται στο Εμπορικό Κέντρο Πλατεία Odeon-στο κέντρο της Θεσσαλονίκης- όταν πήρε φωτιά μηχάνημα ποπ κορν.
Η μηχανή βρισκόταν στο κυλικείο του τρίτου ορόφου. Από τον καπνό ενεργοποιήθηκε το σύστημα πυρόσβεσης ενώ στο σημείο έσπευσαν αμέσως τρία οχήματα και οκτώ άτομα της πυροσβεστικής που έσβησαν τη φωτιά.
Το περιστατικό σημειώθηκε στις 17.10.
Διαβάστε ακόμη
Το φθινοπωρινό σχέδιο Ανδρουλάκη: Η αντεπίθεση του ΠΑΣΟΚ από την κοινωνία έως τη ΔΕΘ
Η παγίδα του Ορμούζ για τον Τραμπ και το επικίνδυνο στοίχημα της Τεχεράνης - Ποιος θα λυγίσει πρώτος
Συναγερμός και σήμερα: Στο «κόκκινο» Αττική και 6 περιφέρειες λόγω καύσωνα - Αυξημένες περιπολίες και drones
Νίκος Καλογερόπουλος: Μια ζωή γεμάτη θέατρο, σινεμά και ποίηση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




