Κοντοζαμάνης: Στα 86 εκατ. ευρώ έφτασαν οι δωρεές για στήριξη του ΕΣΥ
Σημαντική η προσφορά δωρεών στο ΕΣΥ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στα 86 εκατ. ευρώ έφτασαν οι δωρεές στο ΕΣΥ από τους από τους «μεγάλους ευεργέτες», σύμφωνα με τον υφυπουργό Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη.
Ο υφυπουργός Υγείας απαντώντας σε ερώτηση που του είχε καταθέσει ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Πουλάς, μέχρι τώρα 496 φορείς και οργανισμοί έχουν συνεισφέρει σε δωρέες. Αποδοχή δωρεάς έγινε για τους 253, ενώ για τους υπόλοιπους η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη.
«Μέχρι τις 16 Απριλίου το εκτιμώμενο ποσό από τις δωρεές είναι 86 εκατ. ευρώ. Για τα 40 εκατ. έγινε η αποδοχή, ενώ τα υπόλοιπα 46 βρίσκονται υπό επεξεργασία», επεσήμανε ο κ. Κοντοζαμάνης.
Στο μεταξύ πρόσθεσε ότι διαδικασία έγινε με απόλυτα διαφανή τρόπο, ενώ συμπλήρωσε ότι έχει γίνει συγκρότηση επιτροπής ελέγχου, η οποία θα εισηγηθεί στον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια, όλα τα μέτρα για σωστή αξιοποίηση των κονδυλίων.
Από πνευμονικό οίδημα ο θάνατος του αστυνομικού στον Άγιο Δημήτριο
Κολομβία: Ο ρόλος του «Δακτυλίου της Φωτιάς» στις βιβλικές καταστροφές, ο τραγικός απολογισμός και η μάχη στα συντρίμμια
Βόμβα από το Footmercato: «Ο Μέσι σταματάει επ’ αόριστον την καριέρα του…»
Το νησί με τα χιλιάδες δηλητηριώδη φίδια που μόνο επιστήμονες και στρατιώτες επιτρέπεται να επισκεφθούν
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



