Θεσσαλονίκη: Συναγερμός στο ΑΧΕΠΑ με δύο ασυμπτωματικούς ασθενείς
Η περίπτωση με τους ασυμπτωματικούς ασθενείς αφορούσε μια 70χρονη και έναν 81χρονο.🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Αναστάτωση προκλήθηκε την Δευτέρα (4.5) στο ΑΧΕΠΑ, όταν διαπιστώθηκε ότι νοσηλεύονταν δύο ασυμπτωματικοί ασθενείς με κορονοϊό σε χώρο που δεν προβλεπόταν για άτομα που νοσούν από Covid-19.
Σύμφωνα με πληροφορίες άμεσα, έγιναν ενέργειες για την απολύμανση του χώρου, ενώ περί τους 40 υγειονομικούς υπαλλήλους, γιατροί, νοσηλευτές και τραυματιοφορείς, υποβλήθηκαν σε διαγνωστικά τεστ για Covid-19.
Η περίπτωση με τους ασυμπτωματικούς ασθενείς αφορούσε μια 70χρονη και έναν 81χρονο.
Η ηλικιωμένη δεν είχε καθόλου συμπτώματα και προτού υποβληθεί σε μια χειρουργική επέμβαση, της έγινε τεστ, και βρέθηκε θετική στον κορονοϊό.
Σχετικά με τον ηλικιωμένο, ο οποίος παρουσίασε ελαφρά συμπτωματολογία, η οποία δεν παρέπεμπε απαραίτητα σε κορονοϊό, του έγιναν δύο τεστ. Το πρώτο βγήκε αρνητικό και το δεύτερο θετικό.
«Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
«Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
«Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



