Πατέντα στη Θεσσαλονίκη: Αυτοσχέδια μάσκα από... εσώρουχο
Την πρώτη μέρα, εμφανίστηκε κάποιος κύριος ο οποίος φορούσε ένα εσώρουχο για μάσκα είπε ο οδηγός λεωφορείου του ΟΑΣΘ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η χρήση μάσκας στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς είναι υποχρεωτική για το επιβατικό κοινό προκειμένου να περιοριστεί η εξάπλωση του κορονοϊού. Ανάμεσα στις μάσκες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν είναι και οι υφασμάτινες τις οποίες μπορεί να κατασκευάσει μόνος του ο κάθε πολίτης.
Μπορεί να κυκλοφορούν αρκετά βίντεο για το πώς να φτιάξει κανείς μάσκα από ένα κομμάτι ύφασμα ή μία βαμβακερή μπλούζα ωστόσο από ό,τι φαίνεται κάποιοι ανακαλύπτουν νέες πατέντες. Σύμφωνα με έναν οδηγό αστικού λεωφορείου στη Θεσσαλονίκη ένας επιβάτης φορούσε μάσκα φτιαγμένη από ανδρικό εσώρουχο.
"Την πρώτη μέρα, εμφανίστηκε κάποιος κύριος ο οποίος φορούσε ένα εσώρουχο για μάσκα. Είχε κόψει τις άκρες από το εσώρουχο, το είχε περάσει στα αφτιά του και το είχε κάνει μάσκα. Ο άνδρας με τη συγκεκριμένη μάσκα ήταν περίπου 40 ετών", ανέφερε ο οδηγός του λεωφορείου.
«Ώρα μηδέν» για τους αγρότες: Την Πέμπτη οι κρίσιμες αποφάσεις - Το σενάριο για Χριστούγεννα με μπλόκα
ΟΠΕΚΕΠΕ: Επτά συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι - Ανάμεσά τους η μητέρα και η πεθερά του αρχηγού
ΗΠΑ: Η θέση των ΗΠΑ για την Τουρκία και τα F-35 δεν έχει αλλάξει - Μπλόκο λόγω S-400
Συναγερμός στο Ιράκ: Ο Τίγρης ποταμός κινδυνεύει με ερημοποίηση - «Χωρίς νερό, δεν υπάρχει ζωή»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



