Θεσσαλονίκη: Ουρές, μεγάλες παρέες και συνωστισμός για take away ποτά
Για δεύτερο βράδυ επενέβη η αστυνομία🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Την επέμβαση της Αστυνομίας προκάλεσαν για ακόμα ένα βράδυ, οι εικόνες συνωστισμού έξω από καταστήματα με take away ποτά απόψε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Αστυνομικές δυνάμεις βρέθηκαν για τρίτο βράδυ στις οδούς Μητροπόλεως και Καρόλου Ντηλ, καθώς πάρεις νεαρών, αγοράζουν και πίνουν… ποτά σε πλαστικά ποτήρια, μη τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις, είτε όρθιοι, είτε σε παγκάκια και όπου μπορούν να βρουν για να καθίσουν.
Η αστυνομία πάντως προχώρησε σε αυστηρές συστάσεις προς όλους αυτούς που δεν τήρησαν τους νόμους και τις αποστάσεις. Επίσης, βεβαιώθηκαν και παραβάσεις (πρόστιμο 150 ευρώ) σε πολίτες, επειδή δεν τηρούσαν τις απαραίτητες αποστάσεις.
Διαβάστε ακόμη
«Παύλο νικήσαμε, τους τσάκισες»: Οι συγκινητικές δηλώσεις της Μάγδας Φύσσα μετά την αυλαία στη δίκη της Χρυσής Αυγής
Ηλεκτρονικές απάτες: Νέο κύμα phising - Μαζικά παραπλανητικά SMS δήθεν από την Τροχαία
Δημοσκόπηση Pulse: Άνοιξε την ψαλίδα στην κορυφή η ΝΔ - Πόσοι θα ψήφιζαν Τσίπρα, Σαμαρά, Καρυστιανού
«Θέλω και εγώ να προσφέρω»: Το ΓΕΣ καλεί με νέο βίντεο τις γυναίκες να υπηρετήσουν
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




