Δημοτικά σχολεία - παιδικοί σταθμοί: Ολοταχώς για άνοιγμα την 1η Ιουνίου
Ανοιχτό το ενδεχόμενο να ανοίξουν νωρίτερα τα γυμναστήρια🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η 1η Ιουνίου είναι πλέον η πιο πιθανή ημερομηνία, για την επιστροφή των μαθητών των δημοτικών, πίσω στα θρανία, σύμφωνα με τα όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας. Όπως υπογράμμισε, τις τελικές αποφάσεις, θα λάβει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, την ερχόμενη Δευτέρα, μετά από τις σχετικές εισηγήσεις που θα υπάρξουν από τους λοιμωξιολόγους. «Αυτή την στιγμή κινούμαστε προς άνοιγμα των δημοτικών», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μιλώντας στον ΣΚΑΪ και συνέχισε, «όλες οι προϋποθέσεις συνηγορούν σε αυτό». Υπενθυμίζεται, ότι μαζί με τα δημοτικά σχολεία θα ανοίξουν και οι παιδικοί σταθμοί.
Αναφερόμενος στα γυμναστήρια, τόνισε ότι ο αρχικός σχεδιασμός είναι να ανοίξουν στις 29 Ιουνίου, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να ανοίξουν νωρίτερα, αν οι συνθήκες στη χώρα μας εξακολουθήσουν να είναι καλές. Για τα καταστήματα εστίασης που ανοίγουν την Δευτέρα (25/5) ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε ότι θα υπάρξουν όλες οι διευκολύνσεις στους ανοικτούς χώρους, χωρίς όμως να εμποδίζεται η κυκλοφορία των πολιτών.
Πυρομαχικά 5,6 δισ. δολαρίων χρησιμοποίησε μέσα στις πρώτες δύο ημέρες του πολέμου στο Ιράν ο στρατός των ΗΠΑ
Η σοκαριστική αναφορά της καθηγήτριας πριν πεθάνει - «Δεν συμμορφώθηκε με τις υποδείξεις του σχολείου και έχασε τη ζωή της»
Άφαντος ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ: Τα σενάρια πίσω από την εξαφάνιση του νέου ηγέτη του Ιράν
Χρυσοί Σκούφοι 2026 - Τα βραβευμένα εστιατόρια και όσα είπαν οι περιχαρείς σεφ στο ethnos.gr
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



