Χίος: Υπό πλήρη έλεγχο η φωτιά που έκαιγε όλη νύχτα στα Ψαρά
Οι τελευταίες εστίες φωτιάς τέθηκαν υπό έλεγχο το πρωί της Κυριακής🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τέλος καλό, όλα καλά στα Ψαρά, εκεί που σήμανε συναγερμός το απόγευμα του Σαββάτου από την πυρκαγιά που ξέσπασε σε χορτολιβαδική έκταση και λόγω των πολύ δυνατών ανέμων εξαπλώθηκε σε μικρό χρονικό διάστημα.
Καθοριστικής σημασίας για την έκβαση του αποτελέσματος ήταν η μείωση της έντασης των ανέμων, καθώς και η αποστολή τριών πυροσβεστικών οχημάτων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χίου με το πλοίο "Psara Glory", τα οποία ρίχτηκαν στη μάχη, ενώ όπως αναφέρει το politischios προηγουμένως είχαν μεταφερθεί στο νησί 10 πυροσβέστες από τη Χίο με ελικόπτερο Super Puma.
Οι πυροσβέστες κατάφεραν να σβήσουν τις τελευταίες εστίες πυρκαγιάς τα ξημερώματα της Κυριακής, ενώ θα παραμείνουν και σήμερα στο νησί στο πλαίσιο επιτήρησης.
Η επίθεση των γαλάζιων βουλευτών κατά του ΥΠΑΑΤ για το «Μέτρο 23», το φρέσκο γάλα του Σαμαρά ο Νικολόπουλος που στέκεται πίσω από τον Σαμαρά
Πώς «διαβάζει» η κυβέρνηση το τοπίο και γιατί έρχονται νέα… γαλάζια ραντεβού
Όπου φύγει φύγει οι εργαζόμενοι στο ΕΣΥ: Αδειάζουν τα νοσοκομεία - «Έχουμε εξοπλισμό, δεν έχουμε χέρια»
Τριπλάσιοι φόροι στα ακίνητα από το 2027: Τι φέρνει το νέο Τέλος Τοπικής Ανάπτυξης
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




