Τουρισμός: Οι κάτοικοι Κορινθίας διαφημίζουν τον τόπο τους - Η πρωτοβουλία του Χρίστου Δήμα
Το φωτογραφικό υλικό συγκεντρώθηκε και δημιουργήθηκε ένα ξεχωριστό βιντεάκι-κάλεσμα «Enjoy Korinthia 2020» σε Ελληνες και ξένους τουρίστες για να επισκεφθούν την περιοχή και να περάσουν εκεί τις διακοπές τους🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Την ευκαιρία να διαφημίζουν την Κορινθία μέσα από τη δική τους ματιά είχαν οι κάτοικοι της περιοχής μέσα από μία πρωτοβουλία του υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Χρίστου Δήμα.
Ο βουλευτής Κορινθίας, Χρίστος Δήμας, ζήτησε το προηγούμενο διάστημα με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να του στείλουν οι φίλοι του φωτογραφίες από όλη την Κορινθία. Η ανταπόκρισή τους ήταν πολύ μεγάλη, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν περισσότερες από 1.000 φωτογραφίες και 600 email με ξεχωριστά τοπία και κρυμμένες ομορφιές της Κορινθίας που μόνο οι ντόπιοι γνωρίζουν.
Το φωτογραφικό υλικό συγκεντρώθηκε και δημιουργήθηκε ένα ξεχωριστό βιντεάκι-κάλεσμα «Enjoy Korinthia 2020» σε Ελληνες και ξένους τουρίστες για να επισκεφθούν την περιοχή και να περάσουν εκεί τις διακοπές τους.
Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Αμετανόητος ο δολοφόνος της Βασιλικής - Η προκλητική απολογία και η ομολογία για τον κοριό
Ο ΣΥΡΙΖΑ χτυπά και επίσημα την πόρτα του Τσίπρα: Εγκρίθηκε με ευρεία πλειοψηφία η πρόταση του Φάμελλου
Εξαφάνιση επιστημόνων στις ΗΠΑ: Τι αποκαλύπτει η κόρη της 53χρονης που βρέθηκε νεκρή σε δάσος
Ο παράξενος ιπτάμενος θηρευτής που κυνηγούσε πουλιά - Στο φως απολίθωμα 120 εκατ. ετών
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



