Βρεφονηπιακοί σταθμοί: 15.000 voucher σε εργαζόμενες μητέρες στο Δημόσιο
Η υφυπουργός Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου, ανέφερε ότι δίνονται σε 155.000 παιδιά voucher για την ένταξή τους σε βρεφονηπιακούς, παιδικούς σταθμούς και σε Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε 15.000 ανέρχονται τα voucher που θα διατεθούν εφέτος σε εργαζόμενες μητέρες στο Δημόσιο για βρεφονηπιακούς σταθμούς, δήλωσε η υφυπουργός Εργασίας, αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δόμνα Μιχαηλίδου, μιλώντας σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Σκάι. Παράλληλα, όπως είπε, αυξάνονται τα εισοδηματικά όρια οριζόντια για όλους.
«Ήταν μία προεκλογική δέσμευση του πρωθυπουργού, η οποία υλοποιείται» σημείωσε η κ. Μιχαηλίδου, τονίζοντας τη σημασία των βρεφονηπιακών σταθμών ως βασικού εργαλείου ανάπτυξης και καλλιέργειας των δεξιοτήτων του παιδιού, αλλά και ένταξης της γυναίκας-μητέρας στην αγορά εργασίας.
Παράλληλα, υπογράμμισε ότι δίνονται σε 155.000 παιδιά voucher για την ένταξή τους σε βρεφονηπιακούς, παιδικούς σταθμούς και σε Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης, στο πλαίσιο του προγράμματος «εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής».
«Δεν υπήρχε καμία ένδειξη»: Τι κατέθεσε ο στρατιωτικός ψυχολόγος για τον 50χρονο γυναικοκτόνο στη Δράμα
Τραγωδία στη Μύκονο: Νεκρή σε τροχαίο 37χρονη Ιταλίδα που γιόρταζε το μπάτσελόρ της
Σε ποιες περιοχές της Ελλάδας θα μπορούσαν να δημιουργηθούν πυρηνικοί σταθμοί - Το μεγάλο ρίσκο
Το botox μας κάνει πιο ευτυχισμένους; Τι λένε οι επιστήμονες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



