Επίθεση με τσεκούρι στην Κοζάνη: Παραμένουν σε κρίσιμη κατάσταση δύο τραυματίες
Η υπηρεσία παρέμενε κλειστή μέχρι πρότινος, ωστόσο θα επαναλειτουργήσει από σήμερα, Δευτέρα 20 Ιουλίου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένουν οι δύο από τους τρεις τραυματίες που δέχτηκαν επίθεση στη ΔΟΥ Κοζάνης, όταν το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης 16 Ιουλίου ένας άντρας εισέβαλε στην εφορία κρατώντας τσεκούρι και τραυματίζοντας τρεις ανθρώπους. Όπως μετέδωσε το OPEN TV, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από το νοσοκομείο Παπανικολάου, ευχάριστα είναι τα νέα για τη 47χρονη που νοσηλεύεται στη νευροχειρουργική κλινική, καθώς έχει διαφύγει τον κίνδυνο.
Ωστόσο, τα πράγματα παραμένουν δύσκολα για τους άλλους δύο τραυματίες, την 67χρονη που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ και έχει υποβληθεί σε μια σειρά επεμβάσεων και τον 56χρονο που επίσης νοσηλεύεται στη ΜΕΘ. Η υπηρεσία παρέμενε κλειστή μέχρι πρότινος, ωστόσο θα επαναλειτουργήσει από σήμερα, Δευτέρα 20 Ιουλίου.
Περισσότερα, στο βίντεο του OPEN TV που ακολουθεί:
Ταυτοποιήθηκε ο «ασθενής μηδέν» της έξαρσης του χανταϊού - Ποιος ήταν και τα σενάρια για το πώς κόλλησε
«Σεισμός» στο ΟΑΚΑ για τους Metallica - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τη μεγάλη συναυλία
Ταμίας έκλεψε χιλιάδες ευρώ από πελάτες και διαφήμιζε τις χλιδάτες διακοπές της στο Facebook
Τρομακτικό βίντεο: Ελέφαντας ξεσπά διαλύοντας αυτοκίνητα και σκοτώνοντας οδηγό φορτηγού
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



