Θεσσαλονίκη: Περισσότεροι από δέκα αστυνομικοί θετικοί στον κορονοϊό
Όλοι οι ασθενείς με κορονοϊό έχουν ήπια συμπτώματα και δεν έχει παρουσιαστεί καμία σοβαρή περίπτωση🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Περισσότερα από δέκα θετικά κρούσματα κορονοϊού έχουν αντιμετωπιστεί μεταξύ των αστυνομικών της Θεσσαλονίκης, ωστόσο, όλοι οι ασθενείς έχουν ήπια συμπτώματα και δεν έχει παρουσιαστεί καμία σοβαρή περίπτωση. Αυτό ανέφερε στο ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ ο προϊστάμενος του Γραφείου Ενημέρωσης Δημοσιογράφων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, Χρήστος Δημητρακόπουλος, επισημαίνοντας ότι «οι αστυνομικοί πρέπει πρώτοι από όλους να τηρούν τα μέτρα προστασίας και τους κανόνες του ΕΟΔΥ στην προσωπική τους ζωή αλλά και στην εκτέλεση των καθηκόντων τους, ωστόσο είναι λογικό να υπάρχουν κρούσματα και στο προσωπικό της αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη».
Σχολιάζοντας τις ακραίες αντιδράσεις κάποιων πολιτών κατά τη διάρκεια ελέγχων, υπογράμμισε πως «μπορεί να γινόμαστε κάποιες στιγμές δυσάρεστοι, αλλά θα πρέπει ο κόσμος να γνωρίζει ότι οι αστυνομικοί κάνουν τη δουλεία τους όπως ο νόμος ορίζει. Κανένας δεν ξυπνάει το πρωί για να επιβάλει πρόστιμα και να επιβεβαιώσει παραβάσεις». Να σημειωθεί ότι από τις αρχές του Αυγούστου μέχρι και την Κυριακή 23 του μήνα κατά τον κ. Δημητρακόπουλο στη Θεσσαλονίκη έχουν βεβαιωθεί 1.275 παραβάσεις για μη χρήση της μάσκας και μη τήρησης της ελάχιστης απόστασης, ενώ για τη μη συμπλήρωση της φόρμας PLF (Passenger Locator Form), έχουν βεβαιωθεί 35 παραβάσεις.
Θρίλερ στου Ζωγράφου: Βρέθηκαν δύο πτώματα γυναικών - Η πόρτα του διαμερίσματος ήταν «χτισμένη»
Η ιστορία στο Ιράν επαναλαμβάνεται 80 χρόνια μετά: Η «μετωπική» ΗΠΑ-ΕΣΣΔ το 1946 και η παρέμβαση Στάλιν με φόντο το πετρέλαιο
«Σώστε το σπίτι μας»: Αυτές είναι οι εντυπωσιακότερες φωτογραφίες άγριας ζωής
Όταν τα κάναμε εμείς αυτά... Στην Ιαπωνία διοργανώνουν «ράλι» με καρέκλες γραφείου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




