Έκρυβαν σε εγκαταλελειμμένη αποθήκη 44 παράτυπους μετανάστες
Συνελήφθησαν ως διακινητές ζευγάρι αλλοδαπών🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μία εγκαταλελειμμένη αποθήκη έξω από το Λαγκαδά Θεσσαλονίκης χρησιμοποιούσε ως προσωρινή στέγη για μη νόμιμους μετανάστες, τους οποίους προωθούσε από τον Έβρο στο εσωτερικό της χώρας, ένα ζευγάρι Ρουμάνων διακινητών, που έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας τις πρωινές ώρες ανήμερα των Χριστουγέννων.
Ειδικότερα, στους αστυνομικούς δημιούργησε υποψίες ένα φορτηγάκι, που βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την εγκαταλελειμμένη αποθήκη.
Οι αστυνομικοί πήγαν να ερευνήσουν την περιοχή και είδαν να βγαίνει από την αποθήκη ένας 34χρονος αλλοδαπός. Στο εσωτερικό της αποθήκης οι αστυνομικοί εντόπισαν 44 παράτυπους μετανάστες, οι οποίοι εισήλθαν στη χώρα πριν από λίγες μέρες από σημείο της ελληνοτουρκικής μεθορίου στον Έβρο.
Το πρωί των Χριστουγέννων οι 44 μετανάστες παρελήφθησαν από τον 34χρονο και την 27χρονη συνεργό του, με σκοπό να τους μεταφέρουν στη Θεσσαλονίκη, παίρνοντας ως αντάλλαγμα χρηματικό ποσό.
Ο 34χρονος και η 27χρονη συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα
Έλληνας ήταν εκείνος που εγκατέλειψε πρώτος τη Σμύρνη στο έλεος των Τούρκων – Οι Μικρασιάτες δεν του το συγχώρησαν ποτέ!
Φωτιά στη Σκύρο: Αισθητά βελτιωμένη η εικόνα - «Αισιοδοξούμε για πλήρη κατάσβεση»
Μετρά τις πληγές της η Μάνη από την ξαφνική νεροποντή: Έπεσαν 140 τόνοι νερού μέσα σε δύο ώρες
Πάρος: Δικογραφία σε βάρος του οδηγού ταξί που ξυλοκόπησε ηλικιωμένο για θέση πάρκινγκ - «Επιτέθηκε πρώτος»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



