Πάτρα: Μητέρα μαθητή θετική στον κορονοϊό - «Δεν είμαι αρνήτρια μάσκας, λένε ψέματα»
Την ίδια ώρα τρία σχολεία στην Πάτρα, έμειναν κλειστά λόγω του λουκέτου που έβαλαν σε αυτά οι μαθητές-αρνητές της μάσκας, παρακινούμενοι σε πολλές περιπτώσεις και από τους γονείς τους🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε εξέλιξη βρίσκεται κατάληψη στο 2ο Λύκειο Πατρών όπου οι μαθητές αιτούνται μικρότερο αριθμό ατόμων στις τάξεις, αλλά και να γίνει απολύμανση στους σχολικούς χώρους, καθώς μια μητέρα παιδιού που είχε επισκεφτεί το σχολείο εντοπίστηκε θετική στον κορονοϊό. Σημειώνεται, μάλιστα ότι η μητέρα του μαθητή, είναι υπάλληλος νοσοκομείου και πλέον η αγωνία είναι διάχυτη, τόσο στο σχολείο, όσο και στο χώρο εργασίας της.
Μιλώντας στο Open TV, η κα. Ευαγγελία μητέρα του παιδιού που βρέθηκε θετική στον ιό, επιτέθηκε σε όσους διαδίδουν ψευδείς ειδήσεις και δηλώνει ότι όχι μόνο δεν είναι αρνήτρια της μάσκας, αλλά «δεν την αποχωρίζομαι».
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι μαθητές που πραγματοποιούν την κατάληψη, φορούν στην συντριπτική τους πλειοψηφία μάσκα και ζητούν επιπρόσθετα μέτρα, καθώς η μάσκα από μόνη της, δεν αρκεί όπως λένε.
Την ίδια ώρα τρία σχολεία στην Πάτρα, έμειναν κλειστά λόγω του λουκέτου που έβαλαν σε αυτά οι μαθητές-αρνητές της μάσκας, παρακινούμενοι σε πολλές περιπτώσεις και από τους γονείς τους.
Καβύρης για Εύβοια: «Γνωστά τα ρήγματα, δύσκολο να δώσουν κάτι μεγαλύτερο» - Τι δείχνει ο σεισμολογικός «χάρτης» της περιοχής
Τρομακτικό βίντεο από τη στιγμή του σεισμού των 5,2 Ρίχτερ στην Εύβοια
Το ελληνικό video game σε νέα πίστα: Το launching του «Necrophosis: Full Consciousness» και τα 3 επόμενα projects του Άρη Δραγώνη
Από το Θιβέτ στον Πυρσό Γρεβενών: Ο αθλητικογράφος με τη μεγαλύτερη συλλογή κασκόλ προβλέπει την ομάδα έκπληξη του Μουντιάλ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



