Πρωτοδικείο - Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας: Άρωμα γυναίκας σε δυο κρίσιμες θέσεις
Οι δικαστές και οι εισαγγελείς ψήφισαν δυο γυναίκες για να προΐστανται της διοίκησής τους🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Άρωμα γυναίκας σε δυο κρίσιμες θέσεις και συγκεκριμένα στο Πρωτοδικείο και στην εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας. Οι δικαστές και οι εισαγγελείς ψήφισαν δυο γυναίκες για να προΐστανται της διοίκησής τους.
Ειδικότερα, νέα προϊσταμένη του Εφετείου Αθηνών αναδείχθηκε η πρόεδρος Εφετών Τριανταφύλλη Δρακοπούλου, η οποία θα καθίσει στη θέση του απερχόμενου προϊστάμενου Κώστα Σταμαδιάνου.
Στην εισαγγελία Εφετών επανεξελέγη ο νυν προϊστάμενος Ιωάννης Μωραϊτάκης. Στο Πρωτοδικείο Αθηνών οι δικαστές ψήφισαν νέα προϊσταμένη την πρόεδρο πρωτοδικών Σοφία Φούρλαρη, η οποία θα διαδεχθεί τον Γιώργο Γρίβα.
Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών οι εισαγγελείς ψήφισαν με... κλειστά μάτια τη μοναδική υποψήφια, εισαγγελέα πρωτοδικών Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου. Η εισαγγελική λειτουργός θα διαδεχθεί τον σημερινό προϊστάμενο Βαγγέλη Ιωαννίδη. Όλοι οι νέοι προϊστάμενοι θα αναλάβουν καθήκοντα την 1η Οκτωβρίου.
Εισαγγελική έρευνα για τυχόν ποινικές ευθύνες του ΙΣΑ στον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη
Φον ντερ Λάιεν: «Ευρωπαϊκό Άρθρο 4» στα πρότυπα του ΝΑΤΟ - Έκτακτο πλαίσιο για το Μεταναστευτικό και προστασία των συνόρων
Απείρανθος Νάξου: Βανδάλισαν το βιβλιοπωλείο «Captain Book» - Η απάντηση του χωριού που έσβησε το μίσος
Χριστίνα Παππά: «Είχα πάει στο ίδιο ιατρείο με τον Γιώργο Μαζωνάκη - Με επανέφεραν με απινιδωτή»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



