Καρδίτσα: Εντοπίστηκε η σορός της φαρμακοποιού στο Μουζάκι
Σύμφωνα με το Open TV σκύλος της πυροσβεστικής εντόπισε το άψυχο σώμα της άτυχης φαρμακοποιού μέσα στον Παμισό ποταμό και 15 χιλιόμετρα από το σημείο όπου χάθηκαν τα ίχνη της🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Συναγερμός σήμανε στο Μουζάκι της Καρδίτσας καθώς εντοπίστηκε το πτώμα της φαρμοκοποιού που αγνοούνταν από την Παρασκευή όταν και ξέσπασε η κακοκαιρία Ιανός.
Σύμφωνα με το Open TV σκύλος της πυροσβεστικής εντόπισε το άψυχο σώμα της άτυχης φαρμακοποιού μέσα στον Παμισό ποταμό και 15 χιλιόμετρα από το σημείο όπου χάθηκαν τα ίχνη της.
Να σημειωθεί ότι οι άνδρες της ΕΜΑΚ είχαν «χτενίσει» σπιθαμή προς σπιθαμή τη συγκεκριμένη περιοχή. Ωστόσο επειδή είχαν κατέβει μεγάλες ποσότητες φερτών υλικών που ενδεχομένως να είχαν καλύψει το σώμα της άτυχης γυναίκας. Μάλιστα έχουν σταλεί φωτογραφίες της γυναίκας στους οικείους της προκειμένου να γίνει και η επίσημα η αναγνώρισή της.
Διαβάστε ακόμη
Η Ελλάδα έστειλε δύο διαβήματα στην Ουκρανία για το θαλάσσιο drone που εντοπίστηκε στη Λευκάδα
Πανελλήνιες 2026: Οι απαντήσεις σε Αρχαία, Μαθηματικά και Βιολογία - Τι λένε οι ειδικοί για τα θέματα
Πέθανε σε ηλικία 94 ετών ο αγαπημένος ηθοποιός, Άγγελος Αντωνόπουλος
Κλάματα και... χοροπηδήματα: Η αντίδραση από τις πρωταθλήτριες την Βόρειας Κορέας όταν είδαν τον Κιμ Γιονγκ Ουν
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



