Δίκη Τοπαλούδη: Μία σύλληψη για την επίθεση στην Εισαγγελέα
Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η επίθεση, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, σχετίζεται με προσωπική υπόθεση της Εισαγγελέως🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε μία σύλληψη προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία για την επίθεση που δέχτηκε από αγνώστους το βράδυ της Κυριακής η Εισαγγελέας της δίκης Τοπαλούδη, Αριστοτελεία Δόγκα, στην περιοχή της Κυψέλης.
Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η επίθεση, σύμφωνα τουλάχιστον με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, σχετίζεται με μία προσωπική υπόθεση της Εισαγγελέως.
Υπενθυμίζεται ότι η Εισαγγελέας έμπαινε στο αυτοκίνητό της όταν την πλησίασαν άγνωστοι και τη χτύπησαν στο πρόσωπο. Η κυρία Δόγκα αιφνιδιάστηκε και όταν ξεπέρασε το σοκ μετέβη στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα και έκανε καταγγελία.
Από την πρώτη στιγμή αποκλείστηκε η εκδοχή της ληστείας. Την έρευνα έχει αναλάβει η Ασφάλεια.
Διαβάστε ακόμη
«Στέλνουμε μήνυμα νίκης»: Απέκλεισαν τις σήραγγες των Τεμπών οι αγρότες - Δείτε χάρτη με τα μπλόκα σε όλη τη χώρα
Ηχηρή προειδοποίηση Μαρουσάκη: Δύο τα κύματα κακοκαιρίας μέχρι τα Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά με βαρυχειμωνιά
Σπαρακτική επιστολή εκπαιδευτικού: «Ο εισαγγελέας σε έστειλε να περάσεις Χριστούγεννα στο νοσοκομείο - Είναι ντροπή»
Σε αμόκ πελάτισσα γυμναστηρίου στις ΗΠΑ: Χτυπούσε και κυνηγούσε υπάλληλο που της έλεγε να κάνει ησυχία
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



