Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε η Ζάκυνθος (pic)
Με απόφαση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Το απόγευμα του Σαββάτου, η Ζάκυνθος κηρύχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, έπειτα από την ισχυρή σεισμική δόνηση που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής.
«Ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Ιωάννης Ταφύλλης, κήρυξε τη Π.Ε. Ζακύνθου, της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών και τη διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν από την εκδήλωση σεισμού την 26-10-2018 στην παραπάνω περιοχή. Η σχετική απόφαση αναρτάται στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
Διαβάστε ακόμη
Τροχαίο στη Ρόδο: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της σφοδρής σύγκρουσης - «Νομίζαμε ότι έκαναν κόντρες»
«Οικογενειακή υπόθεση»: Πώς δρούσε το κύκλωμα εκβιασμών και παράνομων επιδοτήσεων στο Ρέθυμνο
Global Sumud Flotilla: 9 Έλληνες ακτιβιστές απήχθησαν - Διάβημα του ΥΠΕΞ στο Ισραήλ και συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας
Έρευνα «κόλαφος» της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας για υπεξαίρεση κονδυλίων στην Ελλάδα - Δύο δομές μεταναστών με 15πλάσιο κόστoς
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



