Κορονοϊός - Λουκίδης: Δεν αποκλείω το κλείσιμο των σχολείων - Δύσκολα ελεγχόμενη η κατάσταση
Ο καθηγητής Πνευμονολογίας, αναφορικά με τις εξελίξεις του κορονοϊού, δήλωσε πως δεν αποκλείει ακόμη και το κλείσιμο των σχολείων «γιατί είναι πολύ πιεσμένο το σύστημα»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN TV βρέθηκε ο καθηγητής Πνευμονολογίας, Στυλιανός Λουκίδης, ο οποίος σχολίασε τις τρέχουσες εξελίξεις του κορονοϊού στη χώρα μας, τονίζοντας πως πλέον «η κατάσταση είναι δύσκολα ελεγχόμενη» και πως δεν αποκλείει ακόμη και κλείσιμο των σχολείων «γιατί είναι πολύ πιεσμένο το σύστημα».
«Οι υπερμεταδότες είναι δύσκολο να εντοπιστούν... Όσο ανεβαίνουν τα κρούσματα είναι δύσκολες οι ιχνηλατήσεις», ανέφερε ο κ. Λουκίδης και σημείωσε πως «η μάσκα έξω έπρεπε να εφαρμοστεί νωρίτερα» καθώς είναι το «μόνο ιδανικό μέτρο». Αναφορικά με τα σχολεία, δήλωσε ότι «δεν φαίνεται να είναι πηγή υπερμετάδοσης», ωστόσο τόνισε πως δεν αποκλείει κλείσιμο των σχολικών μονάδων «γιατί είναι πολύ πιεσμένο το σύστημα». Τέλος, είπε χαρακτηριστικά πως «η κατάσταση είναι δύσκολα ελεγχόμενη».
Τέλος τα δωρεάν απογευματινά χειρουργεία: Γιατί «πέφτει στο κενό» το πρόγραμμα του Ταμείου Ανάκαμψης
Ο Άρειος Πάγος απέρριψε την προσφυγή της Κοβέσι - Την έκρινε απαράδεκτη
Ποιος φταίει; 3 λόγοι που η Ευρώπη «ψήνεται» αυτή την εβδομάδα
Αγκαλιασμένοι για 6.000 χρόνια: Η ιστορία πίσω από τους σκελετούς που ονομάστηκαν «Εραστές του Βολντάρο»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



