Κορονοϊός: Εξι θετικά κρούσματα σε γηροκομείο στη Νίκαια
Σε επαγρύπνηση είναι οι Αρχές για τα κρούσματα κορονοϊού που εμφανίζονται στα γηροκομεία🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Συνολικά έξι άτομα έχουν βρεθεί θετικά στον κορονοϊό σε γηροκομείο στη Νίκαια και τέσσερις από αυτούς έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο για νοσηλεία.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνονται γνωστά, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ βρέθηκε την Τετάρτη στο γηροκομείο όπου πραγματοποίησε τεστ τόσο σε εργαζομένους όσο και σε τρόφιμους. Σε τεστ για κορονοϊό υποβλήθηκαν 25 άτομα και συγκεκριμένα 14 εργαζόμενοι και 11 ηλικιωμένοι που διέμεναν στο γηροκομείο, αλλά ήταν όλα αρνητικά.
Την επόμενη ημέρα ένα άτομο, ωστόσο, ανέβασε πυρετό και σήμανε νέος συναγερμός στο γηροκομείο. Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ επέστρεψε και επανέλαβε τα τεστ για κορονοϊό με τα αποτελέσματα να δείχνουν έξι θετικά κρούσματα: πέντε ηλικιωμένους και μια εργαζόμενη.
Διαβάστε ακόμη
«Στρατιωτικές συνέπειες που δεν έχετε ξαναδεί»: Απειλές Τραμπ μετά από πληροφορίες για νάρκες του Ιράν στο Στενό του Ορμούζ
Η σοκαριστική αναφορά της καθηγήτριας πριν πεθάνει - «Δεν συμμορφώθηκε με τις υποδείξεις του σχολείου και έχασε τη ζωή της»
Forbes: Η λίστα με τους δισεκατομμυριούχους για το 2026 - Ποιοι Έλληνες βρίσκονται ανάμεσά τους
Η NASA άλλαξε τεχνητά την τροχιά δύο αστεροειδών - Τι σημαίνει αυτό για την άμυνα της Γης
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



