Κορονοϊός - Παναγιωτόπουλος: Θέμα δημόσιας αρχής τα δεδομένα να είναι προσιτά σε όλους
«Όλα τα δεδομένα να είναι δημόσια προσιτά. Είναι κομβικό. Είναι θέμα δημόσιας αρχής», τόνισε ο ομότιμος καθηγητής της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Την ανάγκη τα δεδομένα που αφορούν στον κορονοϊό να είναι «δημόσια προσιτά» τόνισε ο Τάκης Παναγιωτόπουλος, ομότιμος καθηγητής της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας. Μιλώντας στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN TV, ο κ. Παναγιωτόπουλος δήλωσε: «Όλα τα δεδομένα να είναι δημόσια προσιτά. Είναι κομβικό. Είναι θέμα δημόσιας αρχής. Σε όλους μας προσιτά όλα. Σε επίσημη ιστοσελίδα όλα. Αυτό δεν έχει επιλεγεί μέχρι τώρα. Δεν γίνεται να πηγαίνουμε στη μεγαλύτερη κρίση δημόσιας υγείας με αυτόν τον τρόπο. Η επιστημονική κοινότητα πρέπει να έχει κύρος».
Αναφορικά με την πορεία του κορονοϊού στη χώρα μας και τον αριθμό των κρουσμάτων, ο κ. Παναγιωτόπουλος σημείωσε: «Υπαρκτή η τάση σταθεροποίησης των νέων κρουσμάτων. Η πτώση και η σταθεροποίηση πρέπει να εγκατασταθούν καλά... Παραμένει οξύ πρόβλημα στο ΕΣΥ», ενώ είπε χαρακτηριστικά: «Το ΕΣΥ και τα μάτια μας». Τέλος, σχετικά με τους εμβολιασμούς, ο καθηγητής της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας ανέφερε πως η επιστημονική κοινότητα πρέπει να πείσει τον κόσμο για την αναγκαιότητά τους και πως «δεν πάμε γουρούνι στο σακί».
Ένταση και χημικά στην Πάτρα: Μπλόκο της ΕΛΑΣ στη γέφυρα του Ρίου - Έκοψαν την κυκλοφορία με κλούβες
Κρεμλίνο: Οι θέσεις του Τραμπ για το Ουκρανικό συμπίπτουν με τις δικές μας
Απίστευτο περιστατικό στην Αμαλιάδα: Μαθητής γυμνασίου εκβίαζε 12χρονο - Του απέσπασε πάνω από 8.000 ευρώ
Συναγερμός σε Ελλάδα και Ευρώπη: Δότης σπέρματος με καρκινικό γονίδιο έγινε πατέρας τουλάχιστον 197 παιδιών
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



