Πολεμικό Ναυτικό: 10 κρούσματα στην φρεγάτα Κουντουριώτης
Συναγερμός στην φρεγάτα Κουντουριώτης που βρίσκεται αγκυροβολημένη στον Ναύσταθμο της Κρήτης🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Συναγερμός σήμανε στο Γενικό Επιτελείο Ναυτικού, καθώς παρουσιάστηκαν κρούσματα κορονοϊού στην φρεγάτα του Πολεμικού Ναυτικού, Κουντουριώτης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, 10 μέλη του πληρώματος της φρεγάτας βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό ύστερα από τα τεστ που υποβλήθηκαν κι αμέσως ελήφθησαν όλα τα τα απαραίτητα μέτρα για να μην διασπαρεί ο κορονοϊός και στο υπόλοιπο πλήρωμα.
Δύο μέλη του πληρώματος αντιμετωπίζουν πιο σοβαρά προβλήματα υγείας και το πολεμικό πλοίο έχει τεθεί σε καραντίνα. Η φρεγάτα Κουντουριώτης βρίσκεται αγκυροβολημένη στην Κρήτη κι έχει απαγορευτεί η είσοδος και η έξοδος από το πλοίο.
Διαβάστε ακόμη
«Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
«Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
«Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



