Πολεμικό Ναυτικό: 10 κρούσματα στην φρεγάτα Κουντουριώτης
Συναγερμός στην φρεγάτα Κουντουριώτης που βρίσκεται αγκυροβολημένη στον Ναύσταθμο της Κρήτης🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Συναγερμός σήμανε στο Γενικό Επιτελείο Ναυτικού, καθώς παρουσιάστηκαν κρούσματα κορονοϊού στην φρεγάτα του Πολεμικού Ναυτικού, Κουντουριώτης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, 10 μέλη του πληρώματος της φρεγάτας βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό ύστερα από τα τεστ που υποβλήθηκαν κι αμέσως ελήφθησαν όλα τα τα απαραίτητα μέτρα για να μην διασπαρεί ο κορονοϊός και στο υπόλοιπο πλήρωμα.
Δύο μέλη του πληρώματος αντιμετωπίζουν πιο σοβαρά προβλήματα υγείας και το πολεμικό πλοίο έχει τεθεί σε καραντίνα. Η φρεγάτα Κουντουριώτης βρίσκεται αγκυροβολημένη στην Κρήτη κι έχει απαγορευτεί η είσοδος και η έξοδος από το πλοίο.
Διαβάστε ακόμη
Κατάργηση του γάμου ομοφύλων ζητά ο Χρυσομάλλης: «Aνοίξαμε την κερκόπορτα του άκρατου δικαιωματισμού»
Οργή για την κακοποίηση ηλικιωμένου στη Χίο: Του έδενε τα χέρια και τον χτυπούσε στο κεφάλι
Επιβεβαιώνεται η ψυχρή εισβολή την Πρωτομαγιά - Ισχυροί άνεμοι και καταιγίδες
Μουρτζούκου: «Αυτές σκότωσαν τον Παναγιωτάκη - Τον βάζαν μέσα στο πλυντήριο»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



