Κορονοϊός: Κατέληξε 37χρονη νοσοκόμα που δεν πρόλαβε να νοσηλευτεί σε ΜΕΘ
Μια 37χρονη νοσοκόμα έχασε τη ζωή της από τον κορονοϊό🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Αλλο ένα θύμα του κορονοϊού θρηνεί η χώρα μας. Πρόκειται για μια 37χρονη νοσοκόμα, η οποία πάλευε τα τελευταία 24ωρα και, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκο, δεν πρόλαβε να εξασφαλίσει κρεβάτι σε ΜΕΘ, παρότι αυτό ήταν αναγκαίο στην κατάσταση που βρισκόταν.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ «η 37χρονη ξεκίνησε τη δουλειά της ως βοηθός ακτινολόγου στο νοσοκομείο της Νάουσας, ως επικουρική τον Μάρτιο για την καταπολέμηση της πανδημίας και υπήρξε η ίδια θύμα της. Ήταν από την Έδεσσα και όταν αρρώστησε νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο Έδεσσας. Δεν της άρεσαν οι συνθήκες νοσηλείας στο νοσοκομείο Έδεσσας που έχει ΜΕΘ και είναι πάντα γεμάτη με διασωληνωμένους σε θαλάμους και ζήτησε τη διακομιδή της στο νοσοκομείο που εργαζόταν, στη Νάουσα.
Στις 27 του μηνός πήγε και νοσηλευόταν στη κλινική. Χθες (4/12) το πρωί επιδεινώθηκε η υγεία της και διασωληνώθηκε. Στο νοσοκομείο της Νάουσας δεν υπάρχει ΜΕΘ κι έτσι ξεκίνησε η αναζήτηση. Βρέθηκε ΜΕΘ στο νοσοκομείο Αγιος Δημήτριος Θεσσαλονίκης αλλά δεν πρόλαβε να διακομισθεί. Ποιος ξέρει ποια θα ήταν η τύχη της εάν στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν υπήρχε ΜΕΘ και δεν θα χρειάζονταν η διακομιδή της;» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Γιαννάκος.
Νέος συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.: Άγρια συμπλοκή στο Ίλιον - Αναφορά για πυροβολισμούς
Νέα επίθεση Μασκ στην Ευρώπη: Η Ε.Ε. δεν είναι Δημοκρατία - Πολλοί προδότες Ευρωπαίοι πολιτικοί
«Θετικό βήμα» το νέο δόγμα Τραμπ για τη στρατηγική ασφάλεια, δηλώνει το Κρεμλίνο - Τα δεδομένα για το Ουκρανικό και ο φόβος της Ε.E.
Οι μισοί Ευρωπαίοι χάνουν σημαντικές στιγμές βγάζοντας φωτογραφίες: Πώς η Τεχνητή Νοημοσύνη τους βοηθά να παραμείνουν… παρόντες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



