Παιανία: Κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ για πυροβολισμούς
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ. στην Παιανία έπειτα από αναφορές για πυροβολισμούς. Σύμφωνα με πληροφορίες μια γυναίκα περίπου 70 ετών, άρχισε να πυροβολεί και στη συνέχεια ταμπουρώθηκε στο σπίτι της. Σε εξέλιξη είναι αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή προκειμένου να πείσουν τη γυναίκα να παραδοθεί.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, η Αστυνομία έλαβε αναφορές για πυροβολισμούς στην Παιανία. Όπως διαπιστώθηκε, επρόκειτο για γυναίκα περίπου 70 ετών, η οποία άρχισε να πυροβολεί με μια μονόκανη καραμπίνα, που κατά πάσα πιθανότητα ανήκει στο γιο της.
Στη συνέχεια η γυναίκα ταμπουρώθηκε μέσα στο σπίτι της, ενώ επιτόπου βρίσκεται ειδική ομάδα της ΕΛ.ΑΣ. με διαπραγματευτή, ο οποίος προσπαθεί να την πείσει να παραδοθεί.



- Λεπτό προς λεπτό οι εξελίξεις από τις κάλπες στον ΣΥΡΙΖΑ - Πάνω από 100.000 ψήφισαν ως τις 16:00 - Εκτιμήσεις για 160.000 ψήφους ως το βράδυ
- Νέες ταυτότητες: Ανοίγει την Δευτέρα η πλατφόρμα - Βήμα βήμα η διαδικασία για την έκδοση στο gov.gr - 22 ερωταπαντήσεις για όσα πρέπει να ξέρετε
- Tραγωδία στην Πέλλα: Νεκρός 25χρονος, εξετράπη το τρακτέρ του και δίπλωσε η καρότσα φορτωμένη με ξύλα
- Συντάξεις: Οι κερδισμένοι και οι χαμένοι συνταξιούχοι των χριστουγεννιάτικων μποναμάδων
- Οικογενειακή κατοικία: Ενοίκιο και... μισθός - Οι τιμές σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες 8 πόλεις
- Για 2 ώρες ξεχνάς Facebook και Instagram: Δες σήμερα το διαμάντι του Netflix με το φινάλε που σε αφήνει κόκκαλο (Vid)
- 200 προσλήψεις το μήνα: Ο μεγαλύτερος εργοδότης της χώρας δίνει 90€ παραπάνω στο βασικό μισθό

Gowise.gr, Κάνε σύγκριση ανμέσα απο 27 ασφαλιστικές εταιρίεςΑκολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr