Ισχυρός σεισμός βόρεια της Κέρκυρας

Ταρακουνήθηκε η Κέρκυρα λίγο πριν τις 21.30 το βράδυ της Παρασκευής από την ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 4,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.
Η σεισμική δόνηση έγινε βόρεια της Κέρκυρας όμως έγινε αντιληπτή σε όλο το νησί. Αρχικά, δεν καταγράφηκαν υλικές ζημιές.
Σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Σεισμολογικό Κέντρο, το επίκεντρο της σεισμικής δόνησης εντοπίζεται 13 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Χειμάρας και 30 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του Αργυροκάστρου, ενώ το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 10 χιλιόμετρα.
Διαβάστε ακόμη
Έτσι δρούσε το κύκλωμα στις πολεοδομίες: Οι «ταρίφες» έως 30.000 ευρώ και τα δύο πρόσωπα - «κλειδιά»
Σάλος με Χέγκσεθ: Ο Αμερικανός υπουργός πήγε επίσημο ταξίδι στη Γαλλία με τη σύζυγο και έξι από τα παιδιά τους
Συνεχίζεται το ντέρμπι «αιωνίων» με... χαρτοπόλεμο, βίντεο και καταγγελίες
Χωρίς ξενοδοχεία και απευθείας πτήσεις, με μόλις ένα φανάρι: Το νησί που αποτελεί το καλά κρυμμένο μυστικό της Ευρώπης
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



