Θεοφάνεια: Διακριτική η αστυνομική παρουσία - Το επιχειρησιακό σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ.
H Αστυνομία θα παρέμβει σε περίπτωση που υπάρξει κάποια καταγγελία πως δεν τηρούνται τα μέτρα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ήπια μέτρα θα εφαρμόσει η ΕΛ.ΑΣ. αύριο, την ημέρα των Θεοφανείων. Το επιχειρησιακό σχέδιο προβλέπει περιπολίες σε εκκλησίες – και όχι σταθερά μπλόκα – και παρέμβαση όπου αυτό καταστεί αναγκαίο, σε περίπτωση δηλαδή που παρατηρηθεί συνωστισμός σε κάποια εκκλησία.
Από τα περιπολικά θα ακούγονται ηχητικά μηνύματα για την αποφυγή συνωστισμού των πιστών. Ακόμα, η Αστυνομία θα παρέμβει σε περίπτωση που υπάρξει κάποια καταγγελία πως δεν τηρούνται τα μέτρα. Δεδομένο είναι πως η κατάσταση αύριο είναι δυναμική και θα γίνεται προσαρμογή των σχεδιασμών της ΕΛ.ΑΣ. αν παραστεί ανάγκη.
Σε κάθε περίπτωση, αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως στόχος είναι να μην υπάρξει αντιπαράθεση με τους πιστούς και για αυτό η αστυνομική παρουσία θα είναι διακριτική, χωρίς όμως να γίνουν εκπτώσεις στη τήρηση των μέτρων.
«Βόμβες» Τραμπ Τζούνιορ για Ουκρανία: Είναι πιο διεφθαρμένη από τη Ρωσία - Η στήριξη των ΗΠΑ ενδέχεται να σταματήσει
«Πατούν γκάζι» οι αγρότες: Δεν ικανοποιούνται από τις εξαγγελίες - Νέες κινητοποιήσεις σε Έβρο, Γιάννενα, Αθηνών - Λαμίας και Κρήτη
Πόσο ακριβότερο είναι φέτος το χριστουγεννιάτικο τραπέζι - Εκτοξεύονται οι τιμές σε κρέας και γλυκά
Formula 1: Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Λάντο Νόρις!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



