Θεοφάνεια: Διακριτική η αστυνομική παρουσία - Το επιχειρησιακό σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ.
H Αστυνομία θα παρέμβει σε περίπτωση που υπάρξει κάποια καταγγελία πως δεν τηρούνται τα μέτρα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ήπια μέτρα θα εφαρμόσει η ΕΛ.ΑΣ. αύριο, την ημέρα των Θεοφανείων. Το επιχειρησιακό σχέδιο προβλέπει περιπολίες σε εκκλησίες – και όχι σταθερά μπλόκα – και παρέμβαση όπου αυτό καταστεί αναγκαίο, σε περίπτωση δηλαδή που παρατηρηθεί συνωστισμός σε κάποια εκκλησία.
Από τα περιπολικά θα ακούγονται ηχητικά μηνύματα για την αποφυγή συνωστισμού των πιστών. Ακόμα, η Αστυνομία θα παρέμβει σε περίπτωση που υπάρξει κάποια καταγγελία πως δεν τηρούνται τα μέτρα. Δεδομένο είναι πως η κατάσταση αύριο είναι δυναμική και θα γίνεται προσαρμογή των σχεδιασμών της ΕΛ.ΑΣ. αν παραστεί ανάγκη.
Σε κάθε περίπτωση, αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως στόχος είναι να μην υπάρξει αντιπαράθεση με τους πιστούς και για αυτό η αστυνομική παρουσία θα είναι διακριτική, χωρίς όμως να γίνουν εκπτώσεις στη τήρηση των μέτρων.
Τραμπ: Θα χτυπήσουμε πολύ σκληρά το Ιράν σήμερα - Έχουμε το δικαίωμα μετά τη συντριβή του ελικοπτέρου
Ανατροπή στην Κρήτη: Το «άθικτο» μηχανάκι, η κατσούνα και ο καβγάς που εξετάζεται πίσω από τον θάνατο του Δασκαλάκη
Νέα στοιχεία για το διπλό έγκλημα στο Αίγιο: Το μοιραίο σχέδιο για τη Γερμανία και οι αντιφάσεις του 65χρονου
Εικόνες «αποκάλυψης» στη Ρωσία: Σμήνος από κουνούπια σκέπασε τον ουρανό - Τουρίστες κρύβονταν σε αυτοκίνητα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



