Τραγωδία στην Ξάνθη: Ηλικιωμένοι κάηκαν ζωντανοί στο σπίτι τους
Το σπίτι τυλίχθηκε στις φλόγες πριν προλάβει να φτάσει η Πυροσβεστική🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τραγικό θάνατο βρήκε ζευγάρι ηλικιωμένων στις Σάτρες, στην ορεινή Ξάνθη, όταν κάηκε ζωντανό μέσα στο σπίτι του το απόγευμα της Πέμπτης. Όπως μεταφέρουν κάτοικοι της περιοχής, κάτω από άγνωστες συνθήκες μέχρι στιγμής, εκδηλώθηκε φωτιά στην οικία των ηλικιωμένων με αποτέλεσμα αυτοί να βρουν τραγικό θάνατο.
Στο σημείο κλήθηκε και μετέβη η Πυροσβεστική, ωστόσο το σπίτι είχε τυλιχτεί στις φλόγες. Σε ανακοίνωσή της η Πυροσβεστική αναφέρει για το συμβάν: «χωρίς τις αισθήσεις τους εντοπίστηκαν δύο ηλικιωμένα άτομα, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε διπλοκατοικία, στη Τ.Κ. Σατρών του δήμου Μύκης Ξάνθης. Επιχείρησαν 10 πυροσβέστες με 4 οχήματα».
Διαβάστε ακόμη
Το μπέργκερ που θα φάμε σήμερα κοστίζει τρεις φορές παραπάνω απ' όσο κόστιζε το 1989
Βενζινοπώλες: «Τρύπα στο νερό» το πλαφόν από την κυβέρνηση - Η μείωση τιμών στα καύσιμα θα φτάσει μόλις τα 3-4 λεπτά το λίτρο
Νέα υπόθεση κατασκοπείας στη Σούδα: Συνελήφθη υπήκοος Πολωνίας - Φωτογραφίες με κινήσεις πλοίων στο κινητό του
Ραγδαίες εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ: Διεγράφη από την ΚΟ ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



