Lockdown: Ρούχα, παπούτσια, κοσμήματα με click in shop, τα υπόλοιπα με click away
Σε εξέλιξη είναι η συνεδρίαση των ειδικών για καταστήματα και Γυμνάσια, Λύκεια🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα η συνεδρίαση της επιτροπής των ειδικών για τον κορονοϊό, αναφορικά με τα μέτρα για τις κόκκινες περιοχές, στις οποίες, όπως όλα μαρτυρούν, θα συμπεριληφθεί στο εξής συνολικά η Αττική. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, για τις κόκκινες περιοχές (στις οποίες δεν θα συμπεριληφθούν τα νησιά του Αργοσαρωνικού) οι ειδικοί εισηγούνται τη λειτουργία των καταστημάτων ένδυσης, υπόδυσης και κοσμημάτων με τη μέθοδο του click in shop, ενώ για όλες τις υπόλοιπες κατηγορίες του λιανεμπορίου προτείνουν το click away. Παράλληλα, οι ειδικοί προτείνουν να παραμείνουν ανοιχτά και τα κομμωτήρια με ραντεβού, όπως δηλαδή λειτουργούσαν έως σήμερα.
Σε ό,τι αφορά το άνοιγμα Γυμνασίων και Λυκείων, η επιτροπή δεν έχει ακόμη καταλήξει ως προς την εισήγησή της σε αυτό. Ωστόσο, όπως αναφέρουν οι έως τώρα πληροφορίες, εφόσον τελικά η Αττική μπει πράγματι σε κόκκινο επίπεδο συναγερμού, τα Λύκεια θα συνεχίσουν στο μοντέλο της τηλεκπαίδευσης ενώ τα Γυμνάσια φαίνεται πως θα ανοίξουν κανονικά. Παράλληλα, αν και υπάρχουν σκέψεις για απαγόρευση της κυκλοφορίας από τις 6 το απόγευμα, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να προκρίνεται τελικά. Ετσι, θα παραμείνει πιθανότατα η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 9 το βράδυ.
Ο «αγέλαστος» Βασιλιάς που γλύτωσε οριακά τον θάνατο στη γέννα- Έζησε για να γίνει ο κακός δαίμων της Ελλάδας
Ακραία καιρικά φαινόμενα την Πρωταπριλιά: Τι τρόμαξε τους μετεωρολόγους, οι ομοιότητες με τον «Harry» και οι περιοχές που θα χτυπήσει
Μαρινέλλα - Στέλιος Καζαντζίδης: Το πιο «καυτό» ζευγάρι του λαϊκού τραγουδιού
Το «No Pasaran» της Κοβέσι: Απειλές, εκβιασμοί και το θρίλερ με τη λίστα των «10+»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




