«Τηλέμαχος»: Χωρίς ρεύμα Άνοιξη, Δροσιά, Σταμάτα
Κατεβασμένοι διακόπτες σε αρκετές περιοχές της Αττικής, καθώς το ξημέρωμα βρήκε περιοχές χωρίς ρεύμα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Το ξημέρωμα βρήκε χωρίς ρεύμα εκτεταμένες περιοχές της Άνοιξης, της Δροσιάς και της Σταμάτας του δήμου Διονύσου.
Μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 ο δήμαρχος Διονύσου Διονύσης Ζαμάνης, επεσήμανε ότι το πρόβλημα είναι αρκετά εκτεταμένο, ενώ δεν υπάρχει εκτίμηση από την ΔΕΗ για το πότε θα αποκατασταθεί η βλάβη. Το χιόνι εκεί είναι πυκνό και τα συνεργεία έως τις 7 το πρωί δεν είχαν ακόμη βρει τρόπο να προσεγγίσουν την περιοχή.
Ωστόσο, το οδικό δίκτυο του δήμου είναι σε καλή κατάσταση, καθώς τα εκχιονιστικά καθαρίζουν συνεχώς κι αναμένεται να λυθεί το πρόβλημα τις επόμενες ώρες.
Διαβάστε ακόμη
Γιατί ο θάνατος του Αλί Λαριτζανί μπορεί να ανατρέψει τα πάντα στον πόλεμο - Πώς και γιατί έγινε στόχος
Εκτός ελέγχου η κόντρα Λυμπερόπουλου - Κυρανάκη: «Ντροπή σου» - «Σε ξέρει όλη η πιάτσα»
Νεαρός έκανε σούζες με τη μηχανή και ανέβαζε πανηγυρικά βίντεο στα social media - Τον ταυτοποίησε η ΕΛΑΣ
Χίτλερ εναντίον Ζελένσκι: Η viral εκλογική αναμέτρηση σε μια μικρή γαλλική επαρχία - «Εντελώς τρελό»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



