Καλλιθέα: Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση των 5χρονων διδύμων
Έχουν υποστεί σοβαρό αναπνευστικό έγκαυμα μετά από την πυρκαγιά που ξέσπασε🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση των διδύμων που νοσηλεύονται από χθες διασωληνωμένα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Υπενθυμίζεται ότι τα πεντάχρονα δίδυμα, αγόρι και κορίτσι, υπέστησαν αναπνευστικό έγκαυμα μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε στο διαμέρισμα στο οποίο διέμεναν στην Καλλιθέα.
Τα παιδιά την ώρα που ξέσπασε η φωτιά ήταν μόνα στο σπίτι, καθώς η μητέρα τους φέρεται να είχε πάει στη δουλειά. Μέχρι στιγμής άγνωστα παραμένουν αιτία από τη φωτιά στο διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου όπου βρίσκονταν τα παιδιά.
Διαβάστε ακόμη
Το απόλυτο αδιέξοδο με τα αγροτικά μπλόκα: Η κυβέρνηση λέει «όχι» σε επτά αιτήματα - «Είναι ανέφικτα»
Η Ουκρανία έπληξε με drones τάνκερ του ρωσικού «σκιώδους στόλου» στη Μεσόγειο
Η μαύρη Παρασκευή: 45 χρόνια από τον εφιάλτη που έκαψε την Αθήνα στην καρδιά των Χριστουγέννων
Εξώδικο του ιδιοκτήτη του Fever στον Γιώργο Μαζωνάκη μετά τις κατηγορίες για οικονομικά οφέλη - Τι καταγγέλλει και τι ζητά
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



