Πάτρα: Έκλεψαν λάστιχα από ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ
Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών διενεργούν έρευνα για να εντοπίσουν τους δράστες και κυρίως τα κλεμμένα ελαστικά🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ασυνείδητοι -μόνο και μόνο για προσωπικό τους όφελος- δεν διστάζουν να αφήσουν στο έλεος του Θεού ανθρώπινες ψυχές. Το περιστατικό συνέβη στην Πάτρα, όταν κάποιοι άφησαν τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ Δυτικής Ελλάδας χωρίς... ελαστικά.
Οι δράστες, σύμφωνα με τις πληροφορίες, αφού παραβίασαν την πόρτα του συνεργείου της 3ης Περιφερειακής Διεύθυνσης του ΕΚΑΒ, στη συνέχεια άρπαξαν από το εσωτερικό του διάφορα ελαστικά. Αποτέλεσμα ήταν να μείνουν χωρίς τον εξοπλισμό τα ασθενοφόρα και τα άλλα οχήματα άμεσης επέμβασης!
Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών διενεργούν έρευνα για να εντοπίσουν τους δράστες και κυρίως τα κλεμμένα ελαστικά.
Διαβάστε ακόμη
Βίντεο ντοκουμέντο με το θανατηφόρο τροχαίο έξω από τη Βουλή: Η στιγμή της φονικής σύγκρουσης
Ομαδικός βιασμός 17χρονης στα Χανιά: «Έγινε με τη θέλησή της, θέλει να βγάλει χρήμα» - Τι ισχυρίζονται οι κατηγορούμενοι
Μοτζτάμπα Χαμενεΐ: «Τραυματίστηκε σοβαρά, μεταφέρθηκε στη Μόσχα για επείγουσα χειρουργική επέμβαση» λέει η Daily Mail
Νέα σκληρή υπόθεση bullying: Εννέα παιδιά ανάγκασαν 11χρονη να πέσει στα γόνατα σε πάρκο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



