Πυροσβέστες απεγκλώβισαν βρέφος τριών ημερών από τα χιόνια
Ένα ζευγάρι Αφγανών, με το βρέφος τους, εγκλωβίστηκαν στην έξοδο του κόμβου της Εγνατίας οδού προς Γρεβενά και Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μια συγκινητική ιστορία βλέπει το φως της δημοσιότητας, με πρωταγωνιστές άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γρεβενών.
Οι άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γρεβενών απεγκλώβισαν ένα μωρό μόλις τριών ημερών, κατά τη διάρκεια της νυκτερινής χιονόπτωσης που έπληξε την περιοχή.
Ένα ζευγάρι Αφγανών, με το μόλις τριών ημερών βρέφος τους, εγκλωβίστηκαν στην έξοδο του κόμβου της Εγνατίας οδού προς Γρεβενά και Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας.
Το αυτοκίνητο της ΜΚΟ που επέβαιναν ακινητοποιήθηκε από την κακοκαιρία. Άμεσα ενημερώθηκε άμεσα η Πολιτική Προστασία της Περιφερειακής Ενότητας.
Όχημα της πυροσβεστικής υπηρεσίας έφτασε στο σημείο, παρέλαβε το μωρό με τους γονείς του και στη συνέχεια μετέφεραν το νεογνό για προληπτικούς λόγους στο Νοσοκομείο Γρεβενών, προκειμένου να προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες.
Νεκρός στο γραφείο του ο ποινικολόγος Σταύρος Γεωργίου - Ανοιχτό το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας
Συναγερμός για την «καυτή» Τετάρτη: 43άρια με ακραίο κίνδυνο πυρκαγιάς και υποχρεωτικό stop σε εργασίες
Νέο βίντεο από τη σύγκρουση των πλοίων στη Σούδα: Τα ερωτήματα και η ΕΔΕ
«Στοπ» στο delivery και τις υπαίθριες εργασίες την Τετάρτη λόγω καύσωνα - Τι ώρες ισχύει η απαγόρευση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



