Ηράκλειο: Απέκτησε ασθενή σφυγό το αγοράκι έπειτα από ώρες
Απίστευτη εξέλιξη στην υπόθεση του αγοριού που είχε βρεθεί νωρίτερα μέσα σε ένα κομμένο βαρέλι γεμάτο νερό και θεωρήθηκε νεκρό🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Το αγοράκι 2,5 ετών που είχε βρεθεί μέσα σε ένα βαρέλι με νερό και θεωρήθηκε νεκρό, διακομίζεται διασωληνωμένο στο νοσοκομείο του Ηρακλείου της Κρήτης, καθώς έπειτα από ώρες εμφάνισε ασθενή σφυγμό. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να διασωληνωθεί άμεσα και να ξεκινήσει η διαδικασία για τη διακομιδή του στο νοσοκομείο του Ηρακλείου της Κρήτης.
Σύμφωνα με το cretapost.gr, ο γιατρός του Κέντρου Υγείας επί δυο ώρες προσπαθούσε να επαναφέρει το παιδί και φαίνεται πως τα κατάφερε. Το παιδί φέρεται να παρουσίασε σφυγμό και άμεσα στο σημείο έσπευσε όχημα άμεσης επέμβασης του ΕΚΑΒ με γιατρό και διασώστη. Ο γιατρός διασωλήνωσε το παιδί και το συνόδευσε στον δρόμο για το νοσοκομείο.
Διαβάστε ακόμη
Βίντεο-ντοκουμέντο: Στημένη ρευματοκλοπή στην Αθήνα - Υπάλληλος έκοψε τις σφραγίδες, σιωπή από τον ΔΕΔΔΗΕ
Διάγγελμα Παχλαβί: «Θα επιστρέψω στο Ιράν» - Υπόσχεται δημοκρατία και εκλογές
Ο Τραμπ απειλεί με δασμούς όσες χώρες δεν υποστηρίζουν την «κατάληψη» της Γροιλανδίας
Νέα εβδομάδα, νέα 48ωρη απεργία τα ταξί: «Persona non grata ο Κυρανάκης, η ευθύνη στον πρωθυπουργό», λέει το ΣΑΤΑ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



