Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο 30χρονος που τον δάγκωσε κόμπρα
Το αντίδοτο εντοπίστηκε στην Κύπρο και μεταφέρθηκε αεροπορικά στην Ελλάδα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μάχη δίνει ο 30χρονος άνδρας στην εντατική του «Αγίου Σάββα» μετά την επίθεση που δέχθηκε από την κόμπρα που είχε στο σπίτι του. Ολοκληρώθηκε και η δεύτερη δόση του αντιοφικού ορού και οι γιατροί αισιοδοξούν. Οι γιατροί αποφάσισαν να τον κρατήσουν σε καταστολή, όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το δηλητηριώδες φίδι τον δάγκωσε, όταν πήγε να το ταΐσει. Αν και αρχικά είχε πάει στο «Ιπποκράτειο», λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του διακομίσθηκε στη ΜΕΘ του Γενικού Αντικαρκινικού - Ογκολογικού Νοσοκομείου Αθηνών «Άγιος Σάββας».
Επειδή η κόμπρα δεν είναι στα φίδια που συναντώνται στην πανίδα της χώρας μας, δεν είναι διαθέσιμο το αντίδοτο για το δηλητήριο του συγκεκριμένου φιδιού. Έτσι έπρεπε να στηθεί μια επιχείρηση ανεύρεσης του συγκεκριμένου αντιοφικού ορού. Το αντίδοτο εντοπίστηκε στην Κύπρο και μεταφέρθηκε αεροπορικά στην Ελλάδα.
«Δεδομένο ότι ο πόλεμος θα έχει οικονομικές συνέπειες για την Ελλάδα»: Η ενέργεια θα συμπαρασύρει και τα υπόλοιπα
Ο πόλεμος στο κατώφλι της Ελλάδας, η σύσκεψη του Μητσοτάκη με τους πρέσβεις και τα εξώδικα που ένωσαν Τσίπρα και Πολάκη
Ιρανοί ευχαριστούν τις ΗΠΑ για την εξόντωση Χαμενεΐ με τον... χορό του Τραμπ - Τα viral βίντεο
Κουφοντίνας: Πώς στρατολογήθηκε στη 17Ν - Ο Παπανδρέου, το ΠΑΣΟΚ και η δολοφονία Μπακογιάννη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




