Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε πτώμα 36χρονου έξω από το αυτοκίνητό του στη μέση του δρόμου
Ίχνη αίματος βρέθηκαν τόσο στο εσωτερικό του αμαξιού του 36χρονου όσο και στην εξωτερική επιφάνειά του🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Nεκρός εντοπίστηκε το πρωί της Κυριακής 28 Μαρτίου ένας 36χρονος Παλαιστίνιος πίσω από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό της Θεσσαλονίκης. Ο άντρας ήταν πεσμένος στο δρόμο δίπλα στο αυτοκίνητό του είχε εκδορές και μώλωπες στο πρόσωπο.
Μάλιστα, η πίσω αριστερή πόρτα του αμαξιού του ήταν ανοιχτή ενώ ίχνη αίματος βρέθηκαν τόσο στο εσωτερικό του αμαξιού όσο και στην εξωτερική επιφάνειά του.
Στο μέρος έφτασε κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης με τους αστυνομικούς να εξετάζουν εξονυχιστικά τη σορό και το όχημα. Πάντως, περισσότερες διευκρινήσεις αναφορικά με την δολοφονία του Παλαιστίνιου θα προκύψουν από τη διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης.
Η τοπική ιστοσελίδα thestival δημοσίευσε φωτογραφίες από το σημείο:


Διαβάστε ακόμα: Νεκρός βρέθηκε δικαστικός στο διαμέρισμά του στη Θεσσαλονίκη
Δεν απαντά ο «Φραπές» στην Επιτροπή: «Έχετε κερδίσει ποτέ τζόκερ» - «Επικαλούμαι το δικαίωμα της σιωπής»
Πώς χρησιμοποιήθηκε στην Ευρώπη το σπέρμα του Δανού δότη με την καρκινογόνα μετάλλαξη: 18 παιδιά γεννήθηκαν στην Ελλάδα
«Η τελευταία φορά που είδα τη μητέρα μου»: Ο 11χρονος Ουκρανός που «λύγισε» διερμηνέα και κοινό στο Ευρωκοινοβούλιο
Οι γκάνγκστερ αγρότες, η δίκη των υποκλοπών και τα απόνερα της Ιθάκης: «Δεν θέλω ου!» (Ep11)
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



