Πλατεία Βαρνάβα: Μπλόκα από αστυνομία για να μην κάνουν κορονοπάρτι
O συνωστισμός του κόσμου στην πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι καθημερινά προκαλεί «πονοκέφαλο» στις Aρχές🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε αστυνομικό κλοιό βρίσκεται η πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι υπό το φόβο νέων συναθροίσεων. Στην πλατεία έχει παραταχθεί η νεοσύστατη ομάδα Διαχείρισης και Οριοθέτησης Συναθροίσεων της ΕΛΑΣ, με τις χαρακτηριστικές μπλε μπλούζες, που μαζί με άλλες δυνάμεις της αστυνομίας, πραγματοποιούν ελέγχους και «φουρούν» το σημείο για την αποφυγή κορονοπάρτι. Οι έλεγχοι της αστυνομίας από το απόγευμα για την τήρηση των μέτρων κατά του κορονοϊού είναι εντατικοί.
Υπενθυμίζεται ότι το περασμένο Σάββατο είχε διοργανωθεί στην πλατεία πάρτι με Dj και φωτοβολίδες με αποτέλεσμα των συνωστισμό εκατοντάδων ανθρώπων. Οι έλεγχοι γίνονται προληπτικά και είναι πιο εντατικοί στο σημείο, καθώς ο συνωστισμός του κόσμου στην πλατεία καθημερινά προκαλεί «πονοκέφαλο» στις Aρχές.
Διαβάστε επίσης: Εικόνες «πριν» και «μετά» το... πάρτι στην πλατεία Βαρνάβα
Ξεκίνησαν οι πληρωμές του ΕΛΓΑ μετά την γκάφα ολκής - Τι υποστηρίζει το υπουργείο
Κλιμακώνουν οι αγρότες: Κλείνουν επ’ αόριστον τον σταθμό στον Προμαχώνα για τα φορτηγά
Σύλλογος Συγγενών Θυμάτων Τεμπών: «Ανοιχτό το ενδεχόμενο καθαίρεσης Καρυστιανού», λέει η Βασάρα
Η Μίνα Καραμήτρου μιλάει μόνο σε... δύο τύπους από σπίτι: Δύο Τύποι Απο Σπίτι (Ep9)
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



