Κοζάνη: Σηκώνουν τα στόρια τα μαγαζιά με click away από σήμερα Δευτέρα
Η επιδημιολογική κατάσταση στην περιοχή την τελευταία εβδομάδα έδειξε σημάδια βελτίωσης🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ανοίγει από τη Δευτέρα 19 Απριλίου το λιανεμπόριο στην Κοζάνη ανοίγει τελευταία το λιανεμπόριο καθώς η επιδημιολογική κατάσταση στην περιοχή την τελευταία εβδομάδα έδειξε σημάδια βελτίωσης.
Όπως διευκρινίστηκε από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιά, τα καταστήματα της Π.Ε. Κοζάνης θα ανοίξουν σήμερα με τη μέθοδο του click away και μόνο. Να τονιστεί πως οι εργαζόμενοι στο λιανεμπόριο θα πρέπει να πραγματοποιούν self test.
Δείτε ακόμη: Εθνος TV στη Δαμασκηνιά: Ενα χρόνο μετά στο χωριό που ερήμωσε ο κορονοϊός
Αρχικά είχαν ανοίξει τα καταστήματα σε όλη τη χώρα πλην Θεσσαλονίκης, Αχαΐας και Κοζάνης. Την περασμένη Δευτέρα Αχαΐα και Θεσσαλονίκη έκαναν το restart, με τα μαγαζιά στην Κοζάνη να παραμένουν κλειστά.
Η απόφαση είχε προκαλέσει αναστάτωση στους επιχειρηματίες, με τους εμπορικούς συλλόγους της Κοζάνης να κατεβαίνουν σε διαμαρτυρία στο κέντρο της πόλης.
Διαβάστε ακόμη: Self test: Ξεκινούν σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα - Πώς ένα θετικό κρούσμα οδηγεί σε υπερωρία
Νεκρός ο εγγονός της πριγκίπισσας Αικατερίνης της Ελλάδας - Είχε συνδεθεί με την υπόθεση «Putney Pusher»
Δημοσκόπηση Pulse: Δεν έπεισαν οι εξαγγελίες στη ΔΕΘ - Το «σήμα» των πρώην ψηφοφόρων της ΝΔ για Σαμαρά
Πλασμαφαίρεση: Μητέρα περιγράφει τη διαδικασία στον 29χρονο γιο της - Οι εξετάσεις και η ιατρική ομάδα
Μητέρα νεοσύλλεκτου στο OPEN: Καταγγελίες για φαγητό, ποντίκια και προβληματικές συνθήκες διαβίωσης
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



